Procurorii DNA fac perchezitii la mai multe institutii publice din Teleorman

01 Martie 2021, 13:50 | 3183 vizualizări | 3 comentarii
Car Universal
Perchezitii

Sunt vizate Consiliul Județean Teleorman, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, Spitalul Județean Alexandria și Spitalul de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede. Conform informațiilor noastre, aceștia verifică modul în care s-au făcut achizițiile serviciilor de protecție și pază, într-o anumită perioadă. Oamenii legii caută probe într-un dosar ce vizează comiterea unor infracțiuni de corupție, mai exact abuz în serviciu, în formă continuată.

Polițiștii din 11 județe ridică acte luni într-un dosar al DNA privind contractele de pază încheiate de 12 firme cu 22 de instituții publice, printre care mai multe primării și Consilii Județene, au declarat pentru G4Media.ro surse oficiale.

Polițiștii și procurorii ridică documente în acest dosar de la firme și instituții din județele Teleorman, Olt, Constanța, Prahova, Dâmbovița, Tulcea, Giurgiu, Călărași, Dolj și Bihor. Printre instituțiile vizate s-ar afla Primăria Slatina, potrivit surselor citate.

Procurorii DNA suspectează infracțiuni de abuz în serviciu la atribuirea acestor contracte. Firmele vizate ar fi apropiate de Darius Vâlcov.

Dosarul este in rem la acest moment (urmărește fapte, nu persoane).

 

Citeşte şi
Comentarii (3) Adaugă comentariu
Miu pe 02 Martie 2021, 22:06
#3
Cașcaval primit in dar
Epoca Dragnea in Teleorman este pe sfirsit.Vinovatul principal Liviu Dragnea cind i-a adus in Teleorman pe fiul sau și dragne Ilie,acesta trebuia sa îl supravegheze pe Dragnea junior,iar dragne Ilie l-a prostit,îndobitociți și batjocorit pe livache și nu i-a spus adevarul,ca fiul lui stefan Valentin este o hahalera și pe ce pune mina distruge.
COV.rig 21-22 e cu ochii pe... pe 01 Martie 2021, 17:47
#2
Acțiunea "Masca și seringa hoață".
Țara are 41 de județe... stimată doamnă ADN.

Asta-i discriminare... doar cele 10 merită ceva cotrobăi re?!

Dacă aude seMnatorul Săndel Străinu-Cercel, o pățești rău de tot!

Deștept băiatul că atunci, la început de pandemie a încheiat acel PACT : *Managerul preacinstit și Statul orb*... păi numai justiția să fie ?

Pariu.!, Va apărea o manea?, cu:

Păi fratele meu mafiot, cu achizițiile gonflate,

S-a dat Lege...niciodată cercetate;

ADN-ul cu cătușe, face mare tărăboi,

Că nu are în dotare, Sorcove și zurgălăi.

Liviu Uncheasu. pe 01 Martie 2021, 16:49
#1
Sa vina si la Spital.
DIN SURSE DESTUL DE CREDIBILE REZULTA CA LA TURNU MAGURELE IN MOD INTENTIONAT SE RAPORTEAZA O RATA FOARTE MARE DE INFECTARE CU SCOPUL CA PERSONALUL MEDICAL DIN SPITAL SA BENEFICIEZE DE SALARII(INCLUSIV SPORURI) FOARTE MARI INTRUCAT AU IN GRIJA BOLNAVI COVID (SAU CONSIDERATI COVID, FARA SA FIE!). SUNT MEDICI SI ASISTENTE CARE NU AU CE FACE IN SPITAL, DAR AU CASTIGERI ENORME, BOLNAVII ADEVARATI SUNT PURTATI LA ALEXANDRIA PENTRU, DE EXEMPLU O PERFUZIE, IAR IN POLICLINICA PACIENTII SE CALCA PE PICIOARE PE CULOARE, FIIND IMPOSIBILA DISTANTAREA FIZICA. MEDICI DIN POLICLINICA S-AU IMBOLNAVIT DE COVID, AU SI MURIT SPECIALISTI-DAR CAZURILE NU AU FOST FACUTE PUBLICE. MEDICILOR DIN POLICLINICA LE ESTE TEAMA, SI AU DREPTATE! NU EXISTA DECAT UN CENTRU DE VACCINARE ANTICOVID, UNDE TREABA MERGE DESTUL DE LENT, DIN MOTIVE OBIECTIVE, MAI MULT NU SE POATE. IN FELUL ACESTA VACCINAREA INTREGII POPULATII SE VA TERMINA PESTE VREO 5 ANI.TOATE ACESTE FAPTE POT FI INCADRATE LA CRIME IMPOTRIVA UMANITATII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.