Sergiu Iordan a fost numit subprefect. Sa-l vedem la treaba.

26 Februarie 2021, 22:00 | 4834 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Sergiu Iordan

 Iordan a absolvit Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica București, specializarea Radionavigație. De asemenea, precizează sursa citată, în timpul stagiului militar, a urmat cursuri intensive de Drept penal și Drept procesual penal și a fost avansat în grad de ofițer MAI, iar din 1996 s-a dedicat antreprenoriatului.

sursa: hotnews.ro

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
Coco pe 05 Martie 2021, 23:25
#23
Bv Sergiu, succesc in continuare
Mult succes in continuare Sergiu.
Maria pe 04 Martie 2021, 17:31
#22
Intrebare simpla
Ia zi ma Sergica, incepusi ? E, cum e acolo, te desc*rci și tu puțin pe acolo, sau te întorci la antreprenoriat ? Mai gasisi vreo valiza sau e din sc*rt ?
Ghita Pristanda. pe 04 Martie 2021, 17:12
#21
Mai incet ca ameteste!
S-a apucat de treaba cu atata elan incat este leoarca de naduseala. Acum trebuie sa se odihneasca pana la alegerile urmatoare.
Jean Predescu. pe 01 Martie 2021, 12:08
#20
Pentru #19 si mai multe.
Stimabile, ai impresia ca te adresezi "enoriasilor" din cartierul Magurele?(cat pe ce sa mi-o ia destu' inainte si sa scriu cartierul Primaverii!). In acesta urbe de "inculti si spalati pe creier", cum le place unora sa zica, mai sunt destui oameni care au facut armata si studiile universitare cam in aceeasi perioada cu Sergiu si stiu ca daca intrase la facultate facea armata cu termen redus, ori, tinand cont ca in timpul stagiului erai sub ordin 24 de ore pe zi, ca cele cateva luni nu insemnau 5 ani, cat durau studiile universitare, ca la Facultatea de Stiinte juridice se invata si ceva carte, era imposibil sa capete atatea calificari. Daca mai insistati mult cu asemenea bazaconii s-ar putea ca unii sa-si puna intrebarea daca si Facultatea de electronica este una reala. Sa nu fie ca Fac.de constructii cu care se lauda Cracea, ca apoi sa revina si sa spuna ca n-a terminat-o ca n-a avut taica-sau bani si sa ajunga mare licentiat Biotera si....antreprenor in agricultura. Deci, Sergiule?
Luni,1 Martie pe 01 Martie 2021, 08:35
#19
Un comentariu și gata
Remarc cum prostia unor postaci ia amploare și se dezvoltă la orice scărpinătură.Să încep cu Mitică.Ce e stimabile,nu știi cum se face o facultate pe la FF?Unii au absolvit și prin pușcării,nefăcând nimic sau chiar sau prin solare.În niciun caz cum s-au făcut cele particulare,și fără acreditare,absolvite pe la 45-50 de ani de către toți semianalfabeții de prin oraș(La Lic.Marin Preda,la Alexandria,Târgoviște,Spiru Haret și prin alte localități).Iar celui cu ventilatorul îi recomand o bărbiță,că i-a c*rs inteligența pe piept atunci când s-a scremut să pară deștept și cult în cap.
Pt 17 pe 28 Februarie 2021, 23:49
#18
Urmeaza asa:
Avea un magazinas de cartele si accesorii gsm in Praporgescu,unde vindea adventistul ala fructe,acum florarie

Deschide sala biliard si pacanele la Central gratie "prietenului" sau Nazareno

Deschide magazin xerox foto/video la Guri

Deschide prin Zimnicea sau Giurgiu magazin xerox si foto/video

Deschide plafar

Deschide terasa "La copaci" tot in central,dar phne pe altcineva la inaintare

Fast food langa

Face amantei/sotiei salon de mani/pedi G3

Toate astea sub protectia serviciilor!

Nu ajungea el in posesia unei valize daca nu facea parte din "sistem" ca el mai sunt "acoperiti" in oras,dar nu se afiseaza asa.

Jean Predescu. pe 28 Februarie 2021, 19:23
#17
Sa pun si eu niste intrebari.
-Ce atributii are? Nu cele generale stabilite prin lege, CI CELE STABILITE DE PREFECT, PRIN DECIZIE.

-Tinand seama de totala sa lipsa de experienta, atat pe plan profesional (inginer electronist si de telecomunicatii), cat si in administratie, tare ma tem sa nu aiba soarta lui Cune=prefect pentru o zi. Facultatea a terminat-o in 1995 si in 26 de ani chiar daca nu gasea un post in aviatie=radionavigatie, putea gasi de lucru in alte domenii inrudite.-

As dori sa stiu ce-i cu afirmatia ca a fost incadrat ca ofiter MAI?! A fost pe probleme tehnice, sau de alta natura?=

Zice ca s-a ocupat de antreprenoriat. Mai concret, cu ce anume, cu plante medicinale? Depcamdata atat.
Drepti pe 28 Februarie 2021, 16:10
#16
Pentru 13
Astea vin din putul gandirii tale? Mergi la psiholog
Mitică pe 28 Februarie 2021, 12:13
#15
Lui Valiză
Băi Valiză, cum pana mea ai făcut tu Dreptul în timpul armatei? Serios, chiar sunt c*rios cum tu ai putut, și restul lumii nu. Te-am bănuit de turnător, dar chiar m-ai uimit. Dar nici o problemă, o să te uimesc și pe tine și pe Crăcea, cu numele voastre de scenă (a se citi numele de cod).
Z pe 28 Februarie 2021, 12:10
#14
Lui jygb.dkyrk
Puișor, înainte de a pune căcat pe ventilator, asigură-te că stai pe partea corectă a ventilatorului
jygb.dkyrk. pe 28 Februarie 2021, 09:04
#13
UITE CINE VORBEȘTE?!
În orașul ăla de rahat,unde nu se-ntâmplă nimic bun,ba mai mult decât în oricare alt oraș,pe lichele și proști în freacă grija de alții.Ei,în sinea lor,crezându-se mereu superiori,mai deștepți,mai avuți,mai importanți.În fapt,cu toții niște simplii muritori,dar îngrijorați de soarta altora.Răutatea,prostia și invidia au dominat tot timpul marea masă de nerealizați,de perdanți și de paraziți.Trăiți-vă viața și nu vă mai otrăviți sufletele cu veninul neputinței voastre,și lăsați-i pe alți pe care nu îi cunoașteți cu adevărat.O vorbă spune:”Câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia”.
Marina pe 28 Februarie 2021, 07:34
#12
Drepți
Sergi, in afara de valiza, ce te recomandă? Nu cred ca o sa faci pureci mulți pe la Alexandria.
Ion pe 27 Februarie 2021, 21:52
#11
Scapi de dracu', dai peste pui
Dacă este și ăsta precum, Clotilde, s-a terminat de tot cu județul ăsta.
Moșu pe 27 Februarie 2021, 20:20
#10
Intrebare simpla
Mai Sergica tată, citi membrii mai are USR in Teleorman, in afara de tine și familia ta ?

Avusesi noroc cu algoritmul.

'Focu' electoral este stins pe 27 Februarie 2021, 18:52
#9
Hai să tragem concluziile...
... și să realizăm că Sergiu, prin retragerea sa din "c*rsa aia" în favoarea lui Claudiu.... a făcut un "bun gest politic", a gândit corect.

Din cauza atacului armatei creierelor-spălate nu am reușit atunci să scăpăm Turnu de PSD din Primărie, sau Primăria să scape de PSD (cum o fi corect, spus?!).

Este rău aici, dar... cu numirea sa ca Subprefect va fi un bine mai mare pentru Teleormanul întreg.

Un câștig general ce va fi înțeles și apreciat și de nea Vasile Cel Loial (lu' psd și jupânului).

# suntem cu ochii pe tine domnule 'Viceprefect'.
Drepti pe 27 Februarie 2021, 11:46
#8
Traiti
Un sec*rist care nici acum la n ani de la faza cu valiza nu a spus CINE este cel care a gasit valiza. Poate un “frate” de servici
Buică Petrolistul da la stadion pe 27 Februarie 2021, 10:06
#7
Valiza și pupazoiul
Adevarata șefa a valizei este o persoana din teldrum care pe lingă documentelele expirate fără valoare a greșit și a pus documente care nu trebuia sa ajungă acolo.(atita minte are) aceasta persoana i-a pus păsărica in cap directorului teldrum .personajele se numesc......și.........Apoi valiza a ajuns la rise project printr-o alta persoana .si operațiunea de spălare a păcatelor lui livache a eșuat.Sergiu nu știe nimic .
ion pe 27 Februarie 2021, 09:14
#6
pentru autor
De regula daca absolveai o facultate te facea ofiter MAN nu MAI.Sergiu Iordan o fi facut altceva.SI o intrebare,a profesat meseria vreodata?
Valentin S. pe 27 Februarie 2021, 08:55
#5
REZULTATE PE MĂSURA FUNCȚIEI
Domnule Iordan,dacă tot pretinzi că te-ai luptat și dorești să te lupți în continuare cu cei din PSD,poate intri și prin instituțiile statului,că e un haos și o încuscreală pe acolo,ceva de nedescris.Nu de alta,dar altfel,prezența voastră,a celor ce își doresc o viață mai bună,a schimbării,rămâne doar o himeră.Scuturați din temelii aparatul ăsta bugetar,gras și total ineficient,căpușat de niște familii și găști de partid.Cereți și apelați la profesionalism și meritocrație,că ne-au distrus incapabilii și semianalfabeții puși șefi,pe toate planurile.Mult c*raj și putere de muncă!
, pe 27 Februarie 2021, 08:22
#4
turnene... de la etajul # 3
Intenționat am inversat titlul și numele scrise de tine. Sper că ai 'umor al simțului' și nu îmi vei răspunde pe țigănește, (pardon, pe limba Rromanes).

Acum, răsucește și tu propoziția pe care ai scris-o ( profeția ta). Adică :

"" Să vedeți ce bine o să ne fie, vai pu|a VOASTRĂ...""

... de ce e incorect "a noastră" ??!!

Păi ( recunoaște, fii sincer) a ta, sărmana... fuse și se duse, sau a fost dar nu mai e...

Turnean pe 27 Februarie 2021, 07:33
#3
,
Vai p**a noastră, sa vedeți ce bine o sa ne fie...Asta si-a dorit gagiul de mic copil. Sa fie sănătos.
Unu' pe 27 Februarie 2021, 07:10
#2
Felicitari
Merita! S-a zbătut mult cu mafia roșie de aici. Este un om corect și datorită lui, sa speram, tătuca județului va mai sta ani buni la închisoare. Sa îl vedem la munca pentru că este foarte mult de schimbat în județul asta capusat de oamenii ciumei roșii.Succes, Sergiu!
Sri pe 27 Februarie 2021, 06:37
#1
Sergiu
Sec*rist-pupinc*rist.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.