Danut Cuclea, in timpul campaniei electorale, a pierdut un lucru foarte important. Gasitorului ii ofera recompensa mare.

25 Februarie 2021, 06:16 | 2633 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
Danut Cuclea.

Nu vă place transparența - comentariul zilei (Danut Cuclea nu are adresa Facebook ca sa comunice cu turnenii. Oamenii partidului, se stiu ei, folosesc adrese false.)

suspectCiteste si: CLAUDIU MANDA, SOȚUL OLGUȚEI VASILESCU, ESTE SUSPECT ÎNTR-UN DOSAR DNA. SUSPECT ESTE CUM SUSPECTUL A RĂMAS DOAR SUSPECT

O postare tipică de PSD-ist.Dar de ce vreți voi să devenim cu toții slugile unora din birouri și spatele ghișeelor?!Se vede că refuzați o revoluție a digitalizării,acolo unde totul să fie transparent,într-un timp real,și cu o responsabilitate maximă asumată.Eu înțeleg că îi este foarte greu cu scrisul și mai ales cu sinceritatea,că doar e ”politician”.

mineriCiteste si: ANGAJĂRILE FICTIVE BREVETATE DE DRAGNEA AU FOST COPIATE DE MINERI

Azi,majoritatea conducătorilor instituțiilor statului își spun opiniile și comentează printr-una dintre rețelele de comunicare și de socializare.Dar când nu ai nimic de spus,de comunicat,și mai ales când ai de ascuns ceva,ce-ți trebuie FB,Twiter,etc,ca să te înjure lumea?Așa,batista pe țambal și ochii pe căpătuială și metode de spoliat banul public.Și huzur cum întâlnim prin tot sistemul bugetar.Iar dacă ție nu-ți plac părerile și informațiile postate pe acest site,ești liber să intri pe altele.Și mai ușor cu postările alea pe care le crezi tu inteligente,pline de insinuări și ironii,că pute a lichea.Voi aveți cuvinte numai în campanie. Ce a pierdut Danut Cuclea?

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Victoras pe 27 Februarie 2021, 07:38
#6
din centru
Bravo nea Fane, i-ai ziso looserului de ia cazut in genunchi. Mare dreptate ai ! Si citi bani or fi investit în el oamenii de afaceri locali ?
Fane Chirpic pe 26 Februarie 2021, 21:32
#5
Eternului și fascinantului candidat de serviciu aka # 4
Băi bou-belții, te cunoști de pe Lună după cum dai cu verbul. Hai să-ți explic fraiere, văd că gropile lui Cuclea sunt insuficiente pentru aptitudinea ta naturală de-a da în gropi, de prost ce ești. Băi amărâtule, tu n-o să conduci orașul never ever, și știi de ce? Ești prea prost să să poți. N-o mai da în boji cu placa aia uzată, pentru că placa aia o pui tu și toți idioții care cred că în Turnu Măgurele ar fi c*rs mierea și laptele în secunda doi după ce tu ieșeai tu primar n-o mai crezi decât tu și lătracii tăi. Măi Claudiule, ai cerut bani de la comercianți, te-ai certat cu oameni care te-au rupt la vot,te-ai înconjurat de activul de bază PSD, și tot tu vorbești boule? Ți-ai făcut-o cu mâna ta boule!De aia ți-a tras-o piticul la hemoroizi de te ustură și acum. Și nu te mai lăuda că ai redus diferența față de acum 4 ani. Ai luat tu mai puține voturi decât la trecutele alegeri, probă că lumea s-a prins că ești eternul și fascinantul looser de serviciu. Hai sictir loosere!
Spectator la prostia unora pe 26 Februarie 2021, 08:21
#4
Lui Fane Labă,cu ”nucleara”
Uite cum gândești și arăți dacă te uiți mereu la Antena3,și împrumuți din limbajul lor?!Băi,băiatule,idioți a crescut mă-ta!Observ că ți-ai zgâriat rău placa cu Crăcea,numai că,atunci când intri pe acest site,te izbești puternic de realitățile din Turnu Măgurele,cu sau fără cancan-uri,păstorite,acceptate și de cele mai multe ori cu ”grija,eforturile,năravurile,priceperea și inteligența”tuturor conducerilor PSD,dealungul timpului.Claudiul ăsta,pe care îl tot pomeniți în disputele voastre cu actualii așaziși conducători ai orașului,CÂTE ZILE,ORE SAU MINUTE A CONDUS CEVA ÎN ORAȘUL ĂLA?!Mergeți băi,băieți,cu toții la școală,și începeți cu educația și bunul simț,după care puteți învăța și ceva meserie,că ați făcut zona aia PRAAAF!Și în c*rând va fi istorie și plină de una din minorități.Pe viitor,cu certitudine va avea și un reprezentant de frunte(primar)din rândurile ei.Hai,liber la comentarii,și lasă planurile despre viitoarele alegeri,că ești extrem de mic!Și naiv!
Fane Chirpic pe 25 Februarie 2021, 21:10
#3
Postare de căcat
Claudiule, băi băiatule, te-ai reprofilat pe crescătorie de idioți? Păi băi băiature, cine a aruncat petarda cu spitalul la Realitatea? Nuță. Epidemiologul. Numai că nu prea ține kikirezul. Dacă era ceva nucleară pentru pitic, o foloseai în campania electorală, nu? Era logic, îl făceai trențe pe pitic! Numai că totul e o petardă aruncată de Nuță, ăla care doarme cu poza lui Dragnea sub pernă. Până și ăia de la Realitatea s-au prins și n-au mai dat amploare chestiei. Apropo Claudiule, hai să-ți vând un pont: Nuță vrea să fie el candidat în 2024, nu tu 4-a oară. Și dacă nu vrei, tipul candidează independent, ori se vâră la alții. Poate la partidul lui Ponta, și pățești încă o cafteală electorală, că el va poza în dreptaci politic. Nu de la pitic ia voturi ci de la tine. Și uite așa visele tale nocturne de mărire rămân doar vise deșarte. Și nu te mai baza pe Bitanul. Și ăla merge pe gheață subțire.
cc pe 25 Februarie 2021, 10:51
#2
A cistigat numai el
Asta,dupa poza,este primarul cu sloganul "ajutati-ma si pe mine...,ajutati-ma..."Si se vazu omul cu sacii in caruta,nu-l mai vede nimeni prin oras, nu mai discuta cu cetatenii.A promis in stinga si in dreapta,cred ca si-a vindut si sufletul,si acum se ascunde!
Florin pe 25 Februarie 2021, 08:27
#1
De pierdut am pierdut numai noi
Și-a pierdut demnitatea și onoarea,dacă le-a avut-o vreodată.În schimb,a câștigat forța de a minți,de a fura și a distruge.De a ascunde lucruri și fapte petrecute în activitatea primăriei,de când a fost viceprimar și ulterior primar.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.