Danut Cuclea nu are adresa Facebook ca sa comunice cu turnenii. Oamenii partidului, se stiu ei, folosesc adrese false.

21 Februarie 2021, 11:07 | 3016 vizualizări | 23 comentarii
Car Universal
Gazeta

In secolul informatiei si al comunicarii, Danut Cuclea nu are o pagina Facebook. Oamenii partidului folosesc tot felul de adrese false pentru a dezinforma. Alejandro Gabrielos, Marian Nistor si Gazeta de Turnu sunt doar cateva dintre adresele prin care se imprastie fake news. Adresele sunt in stand-by si se activeaza la nevoie. Asa sunt pesedistii, ei nu stiu sa faca un lucru serios. Stirideturnu s-a nascut talent si a murit speranta. 

mineriCiteste si: MINERII PRIMESC SPOR LA MUNCĂ ȘI SPOR LA TREABĂ. METROREX – SPOR DE TUNEL, JUSTIȚIE – SPOR DE PRAF

Citeşte şi
Comentarii (23) Adaugă comentariu
COSTEL PANDURU. pe 26 Februarie 2021, 16:37
#23
Inca un numar.
Cuclea poate fi gasit si la numarul 0766899689. Raspunde imediat'
Vasile Tarila pe 25 Februarie 2021, 16:33
#22
Intrebari sincere (nu in bascalie!)
-VA ROG SA-MI EXPLICATI SI MIE DE CE VRETI NEAPARAT SA AIBA ADRESA PE FACEBOOK????-DE CE VRETI NEAPARAT SA FIE PE STRADA EXACT IN MOMENTELE CAND SUNTETI VOI?? EU NU PREA IES PE STRADA CU BELEAUA ASTA PE CAP, DAR DUPA 1 IANUARIE 2021 L-AM VAZUT DE DOUA ORI IMPREUNA CU CRISTEA SI FILIP SI NU ERA INCONJURAT DE BODIGARZI INARMATI PANA-N DINTI. IMI FACE IMPRESIA CA UNORA LE PLACE MAI MULT SA STEA SI SA CLEVETESCA PE BUZA SANTULUI DECAT SA-SI GASEASCA O OCUPATIE UTILA-IN PRIMUL RAND LOR.
COSTEL PANDURU. pe 25 Februarie 2021, 14:43
#21
Inexact.
CUCLEA DANUT ARE ADRESA DE INTERNET. LA TELEFON IL GASITI LA NUMARUL 0724534952.
un pro--inside version pe 24 Februarie 2021, 21:57
#20
& 18, are o propunere bună
ZICE : "poți să-i scrii la primărie, la domiciliu sau să-l întâlnești la primărie". Dar ce să vezi... "enoriașii" primarului nu vor să îl întâlnească prin Turnu, și vor să-i scrie la... " în altă parte".
OUTSIDEVERSION. pe 24 Februarie 2021, 19:34
#19
Apel umanitar.
VA RUGAM INSISTENT SA NU VA MAI BATETI JOC DE CETATENI CU ASEMENEA "STIRI". PROBLEMELE PERSONALE VI LE PUTETI REZOLVA IN ALT MOD, NU PE NERVII CITITORILOR.
AUTSIDEVERSION pe 24 Februarie 2021, 16:46
#18
Cerinta elementara.
CAND II CERI CUIVA SA POSEDE O ADRESA PENTRU A CORESPONDA CU EL, ESTE LOGIC SI OBLIGATORIU CA SA TE PREZINT INTAI TU SI SA-TI DAI SI TU ADRESA! IN CAZUL DE FATA POTI SA-L INJURI OE ACEST SITE, POTI SA-I SCRII LA PRIMARIE SAU LA DOMICILIU. NU MAI ZIC CA POTI SA-L INTALNESTI LA PRIMARIE. PAREREA MEA ESTE CA ESTE E BUN SIMT SA VA POTOLITI CU ACESTE CACANARII. NU FOLOSESC LA NIMIC.
Insideversion pe 24 Februarie 2021, 12:22
#17
Yeessss!
Iată ca se confirma..., hahaha!
THE NAMELESS MAN. pe 24 Februarie 2021, 09:55
#16
L-alde #4=#12=14.
Pentru imbecilitatie pe care le indrugi, in semn de pretuire si stima, te bag in p***da ma-ti de bou drogat! Hai sictir,LEPADATURA!
Scoli infestate pe 23 Februarie 2021, 20:40
#15
E crima
Sunt infestați zeci de profesori,staubin case bolnavi,morbid spital, condiții de cacat la spital, nu au aparatura, nu se uita la pacienți
Insideversion pe 23 Februarie 2021, 16:50
#14
Pentru 12 despre 11
Cum sa-i placa papagalului transparenta când se tot lauda ca el are job si-i indema și pe alții sa muncească, de parca în amărâtul ala de oraș este o adevărată bursa cu loc*ri de munca neocupate. E bine de neluat în seama, este un neispravit care bate câmpii la greu! Acu sa vezi jigniri..., ca e as în domeniu...
Învățământ de Teleorman pe 23 Februarie 2021, 10:18
#13
Pentru #6
Aproape toate profesoarele și bună parte dintre profesori sunt experți în iezuitism,sofistică și persuasiune făcută cu mult tupeu. Când am auzit prima dată de profesor metodist am avut impresia că e vorba de profesori New-age. Era aproape exact, învățământul este un fel de organizație sectară!
Nu vă place transparența pe 23 Februarie 2021, 08:57
#12
Precizare pentru #11
O postare tipică de PSD-ist.Dar de ce vreți voi să devenim cu toții slugile unora din birouri și spatele ghișeelor?!Se vede că refuzați o revoluție a digitalizării,acolo unde totul să fie transparent,într-un timp real,și cu o responsabilitate maximă asumată.Eu înțeleg că îi este foarte greu cu scrisul și mai ales cu sinceritatea,că doar e ”politician”.Azi,majoritatea conducătorilor instituțiilor statului își spun opiniile și comentează printr-una dintre rețelele de comunicare și de socializare.Dar când nu ai nimic de spus,de comunicat,și mai ales când ai de ascuns ceva,ce-ți trebuie FB,Twiter,etc,ca să te înjure lumea?Așa,batista pe țambal și ochii pe căpătuială și metode de spoliat banul public.Și huzur cum întâlnim prin tot sistemul bugetar.Iar dacă ție nu-ți plac părerile și informațiile postate pe acest site,ești liber să intri pe altele.Și mai ușor cu postările alea pe care le crezi tu inteligente,pline de insinuări și ironii,că pute a lichea.Voi aveți cuvinte numai în campanie.
THE NAMELESS MAN. pe 22 Februarie 2021, 18:52
#11
Niste precizari.
-De zeci de ori am postat pe numale meu, am dat adresa si date unde pot fi gasit si nimeni nu m-a cautat. Atunci mi-am zis ca sa fac si eu ca altii si am ales aceasta formula.

- In ultimii 8 ani am facut cateva observatii despre nereguli constatate, folosind UN TON CIVILIZAT SI ARGUMENTAND CELE SPUSE. DE FIECARE DATA S-AU LUAT MASURI DE INDREPTARE.

-AUTORULE, DE CE VREI TU NEAPARAT CA PRIMARUL SA AIBA ADRESA DE FACEBOOK? LA EL NU TE POTI DUCE, PE SITE-ul PRIMARIEI NU POTI SA-I SCRII? MAINE, POIMAINE AI SA FACI CE A FACUT URSUL CU IEPURASUL- SA-L INTREBI DE CE NU POARTA BASCA!

VEZI CA MAINE IAR SE INTRERUPE ALIMENTAREA APEI PENTRU CA ELECTRICA ARE DE FACUT NISTE LUCRARI PLANIFICATE. SA VEDEM CE TAMPENII MAI SCRIETI.
Ion pe 22 Februarie 2021, 16:09
#10
Aveți ce ați votat
Piticul nu are FB?? Mai grav e că nu are niciun plan, nici la serviciu, și nici în viață, în general.
Insideversion pe 22 Februarie 2021, 11:19
#9
Intrebare
Da primarele asta care este, o sti sa scrie?...ca de citit...se cam bâlbâie!
Gazeta de Turn pe 22 Februarie 2021, 10:19
#8
Pentru Redactie
Căţeii de la turnucustiri.ro îi f..e grija de pagina noastră de facebook, ba ne face psd-işti ba ne leagă de nu ştim cine, după chef şi interes, aşa este la ei în mizeria şi mocirla în care funcţionează. Pe site-ul lor toată lumea este naşpa şi se f..e cu toată lumea! Nimic nou, suntem învăţaţi cu porcăriile lor de doi lei. Acum şi noi facem o prostie coborându-ne la mintea lor pentru a raspude acuzaţiilor. Băi retardaţilor nu ne amestecaţi cu nimeni, noi suntem liberi să scriem ce vrem când vrem şi nu suntem legaţi de niciun partid politic şi nici de politicieni. Spre deosebire de voi care pupaţi PNL şi Crăcea + Sergiu Iordan & USR.
THE NAMELESS MAN. pe 22 Februarie 2021, 09:04
#7
Idiotului #4=CURstirist.
Desi vrei sa te dai cult la cap (probabil la capul din izmene) nu faci altceva decat sa dovedesti ca esti un mare dobitoc. Eu nu sunt tovaras cu tine, membru de onoare al generatiei de ceausei-soimi ai patriei. UNDE, PIZDA MA-TII, AI CITIT TU CA EU SUNT O SLUGA A LUI CUCLEA, SAU A ALTUIA DIN ECHIPA LUI? NU AM AVUT DE-A FACE CU EL, NICI DE BINE,NICI DE RAU,NICI NU CRED CA MA CUNOSTE. DESPRE ACEST SITE, AM ACEEASI PARERE CA MULTI ALTI CETATENI=O PORCARIE DE CEA MAI JOASA SPETA! NU PENTRU ATACURILE LA ADRESA UNUI PARTID, SAU A UNOR PERSOANE, CI PENTRU LIMBAJUL SUBURBAN, GEN ALQAIDA.
Pentru #5 pe 22 Februarie 2021, 08:41
#6
Pentru #5
Profesoarele, învățătoarele și pensionarii din învățământ sunt surse de știri mincinoase.

Încă de la prima discuție realizezi că stai de vorbă cu infractori!
Unul pe 21 Februarie 2021, 19:49
#5
Coiotii
Cuclea are o armata de viermi care la un semn denigrează și aruncă știri mincinoase! Pe fb au conturi false și ataca la recomandările șefilor! Ați ales un Nimic care este sluga perfecta a celui aflat la Rahova!
Vine Dragobete...iubiții-vă turneni! pe 21 Februarie 2021, 18:12
#4
Tov. The Nameless Man
e amuzant?... dacă cetățenii, care îl 'hrănesc', au nevoie de un dialog cu primarul, e amuzant? Până și omologul lui Cuclea... Împăratul Japoniei se adresează supușilor săi ; dar și poporul turn-măgurean vrea să audă *Vocea Cocorului*.

Și vocea domniei tale (stimate și iubite), se aude rar... nu prea ești vocal. Dar voce ai ? ; ai cântat des (nu, acolo nu!), ai memorat --Balada lui stupid people-- de la Nemulțumirile Localnicilor ??? Că e adresată tovarășilor noștri, membri de partid, simpatizanți și votanții eterni. Treci și acum pe acolo și să îmi răspunzi : îți place *INTERNAȚIONALA roșie* ?

Cu prietenie ! Semnează Sucă cel... nenorocos... de o,,țară ca afară,,, de un județ ca în restul țării... de un primar ca.... (?)...iar am un lapsus.
Vasile pe 21 Februarie 2021, 17:08
#3
Primarul sclav
Teldrumul lui Dragnea. Se vinde pe bucăți,urmează și primăria .acesta este prețul plătit in urma veniri lui Valentin Dragnea și dragne Ilie care Dragnea spunea,,băiatul meu munceste mult’.a muncit atit de mult incit a distrus totul inclusiv pe livsche.
Gigi pe 21 Februarie 2021, 11:55
#2
Nulitate
Păi ce să vorbească acest primar 2 la metru cu lumea? Este o nulitate, să îl sfătuiască consilierul personal ce sa spuna, cat o duce si pe "doamna" capul( putin, dar asta e). Sa ia masuri pentru mascarada de la central, ne îmbolnăvim pe capete dar la central nu mai e cu distanțare?
THE NAMELESS MAN. pe 21 Februarie 2021, 11:33
#1
Amuzanta prostie.
Rade ciob de oala sparta! PAI SITE-ul DOMNIILOR VOASTRE CUM ESTE, STIMATI SI IUBITI TURNSTIRISTI?! RUBRICI PRECUM "TURNATI AICI", "COMENTARIUL ZILEI", "NEMULTUMIRILE LOCALNICILOR" REPREZINTA, VORBA LUI, NU MAI RETIN DACA MARX SAU ENGELS,MIZERIA MASSMEDIEI. NU MAI VORBESC DE RUBRICA PROPRIU ZISA, CARE NU DA STIRI, CI CACANARII.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.