Ioan Niculae a fost dat in urmarire nationala

18 Februarie 2021, 21:37 | 2.927 | 4
Ioan Niculae.
Car Universal

Omul de afaceri este dat în urmărire națională, poza și datele sale fiind publicate pe site-ul Poliției Române, la Persoane Urmărite. Dacă nu este găsit, va fi emis un mandat de urmărire internațională.

 

4 comentarii Comentează

 • #4
  Syle pe 20 Februarie 2021, 14:03
  Pentru niciOLAIE
  MUiE, plătești toți ziariștii pentru a te victimiza!
 • #3
  Tyu mascariciu pe 19 Februarie 2021, 21:10
  Următorul
  A plecat livache apoi nicoles cine va urma (Valentin prăduitoru distrugătorul)
 • #2
  LICA JIANU. pe 19 Februarie 2021, 14:49
  UITE-L MA!
  MILITIENII IL CAUTARA ACASA, IAR EL PICA DIN CERURI, SE DETE JOS DIN AEROPLAN SI SE SUI IN DUBA. LIBER SI NESILIT DE NIMENI. IAR VOI, DRAGII NENII, MARI CHIMISTI, ASTEPTATI LEFURILE, VI LE ADUCE MOS NICOLAE, CA DE LA IOAN NICULAIE=NICI O LAIE!
 • #1
  LICA JIANU. pe 19 Februarie 2021, 09:16
  AMUZANT!
  CIRCUL DRACULUI. COMEDIE DE EUGEN IONESCO.SE STIE FOARTE BINE UNDE ESTE. SE STIA DE CATEVA LUNI CA VA FI CONDAMNAT SI LA CATI ANI. DE CE NU I S-A INTERZIS SA PARASEASCA TARA? VA MAI ADUCETI AMINTE DE RECLAMA:BERGENBIER-PRIETENII STIU DE CE!!HAI, PA!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.