Pescarii disparuti in Dunare au fost gasiti fara viata

17 Februarie 2021, 15:43 | 2.647 | 3
Pescari
Car Universal

Cei doi pescari dispăruți, marți, în apele Dunării, au fost găsiți, fără viață, de echipajele de salvare. Potrivit ISU Teleorman, cele două persoane au fost găsite de scafandri, la aproximativ 30 m de locul unde s-au răsturnat cu barca, prinse în vegetația din jur. Trupurile neînsuflețite ale celor doi bărbați au fost aduse la mal, unde personalul Serviciului de Ambulanță a constatat decesul.

Cazul a rămas în atenția autorităților competente, care vor stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

sursa: ziarulteleormanul.ro

3 comentarii Comentează

 • #3
  Asdf pe 17 Februarie 2021, 19:59
  ..
  Cel de 58 de ani era Nicu Bîrsașteanu (Buricu) din com Seaca
 • #2
  Gigela pe 17 Februarie 2021, 17:50
  Intrebare
  Cine sunt cei doi pescari ? Stie cineva ?
 • #1
  Costel pe 17 Februarie 2021, 16:55
  Ce tragedie!!! Dumnezeu să te odihnească, nea' Bogdane!
  De peste 30 de ani ai mers la pescuit pe Dunăre, de care nu puteai să stai departe și care îți plăcea atât de mult, iar acum i-ai dat jertfa supremă. D-zeu să te aibă în pază, om bun!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.