Rata de infectare Covid - Turnu Magurele, 15.02.2021 - 4,40/1.000.

16 Februarie 2021, 08:06 | 1852 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Covid

Scoala Generala nr.4 este inchisa din cauza Covid. La restaurante din Turnu Magurele se organizeaza petreceri, inmormantari fara sa se respecte legea. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
: pe 17 Februarie 2021, 17:05
#7
;
barbat(?) destept "punctu" (.) #1... (ca Poate sa fie o Domnița)..... Că scapat făra injurii și insulte.

Dar la afirmația sa, să arate și "dovada- dovada", ( dacă o mai are).... o poză cu "dânsa"!!!

Sau sa taca pentru totdeauna! Cum se zice în filmele americane la nuntă...

Semneaz : o domnita nestiutoare.

Iar CEILALȚI... TOȚI....!, doi trei patru sau cîlti i sunt, sa umble cu masca-cu masca cu masca... sa nu nimeresc amândoi în acelasi salon. Semneaz : o infirmeera.
: pe 17 Februarie 2021, 16:55
#6
;
barbat(?) destept "punctu" (.) #1... căci a scapat făra injurii și insulte.

Dar la afirmația sa, să arate și "dovada- dovada", ( dacă o mai are).... o poză cu "dânsa".. sau sa taca pentru totdeauna! Semneaz : o domnita nestiutoare.
Un alt FLORIN. pe 17 Februarie 2021, 13:47
#5
Lui silviu, adica florin.
Bai dobitocule stiu sa citesc ce zice legea, dar tu esti atat de cretin ca nu intelegi ce-am spus eu: DIN CIFRELE DE LA EVIDENTA POPULATIEI REZULTA CA SUNT INDEPLINITE CONDITIILE PENTRU CA TURNU MAGURELE SA FIE DECLARAT MUNICIPIU! DACA TU SAU ALTA HAHALERA CA TINE LE CONTESTA VA PRIVESTE, NU CITITORII ACESTUI SITE POT REZOLVA PROBLEMA. IN PRIVINTA CACANARIEI CA SUNT DE LA PARTIDUL DE LA PUTERE, N-AM CE ZICE ALTCEVA DECAT CA TE BAG IN PIZDA MA-TII CU TOATE PARTIDELE TALE, DE LA PUTERE SI DIN OPOZITIE!
Silviu pe 17 Februarie 2021, 00:03
#4
Doamne,câtă prostie?!
Măi,arătătorule de ADEVĂR INDISCUTABIL,TU ȘTII CÂND UN ORAȘ ESTE DECLARAT MUNICIPIU???Care sunt condițiile??Citește LEGE(A)351/06/07/2001,bagă bine la cap,după care poți răspunde INDISCUTABIL.Dacă ai ceva cu partidul care este azi la putere,se vede de pe lună,dar tot ce-ți pot spune acum este că cel care este azi la conducerea orașului,NU RESPECTĂ LEGEILE ȘI IMPLICIT PE CETĂȚENII LUI.
Un alt FLORIN. pe 16 Februarie 2021, 17:32
#3
Lui Florin #2.
Tu, la fel cu multi altii amesteci lucruri adevarate cu lucruri care pot fi sau nu adevarate.Treaba cu cifrelele si cu modul de calcul si de raportare este atat de inc*rcata, incat nici autorii formulei(formularii)nu mai inteleg. In privinta faptului ca Turnu Magurele mai este municipiu ADEVARUL INDISCUTABIL ESTE CA....ESTE INCA MUNICIPOU SI ASA VA RAMANE!(chiar daca la putere va veni alt partid)
Florin pe 16 Februarie 2021, 11:28
#2
Procentele la prostie cat sunt in oras?
Nu stiu de unde se scot asemenea procente de pozitivare cu SARSCOV,atata timp cat nu se spune numarul exact de testari si cel al pop**atiei rezidente din Turnu Magurele?Si eu pot spune ca sunt mai multe ori mai putine, si cine ma poate contrazice?Nu stiu ce se ascunde in astfel de informatii dar,cum bine spunea cineva,Turnu Magurele nu mai este demult MUNICIPIU.La asta se gandeste cineva?
. pe 16 Februarie 2021, 09:10
#1
.
Am belit-o pe dinsa !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.