Comunicat ApaServ - CEZ-ul e vinovat de intreruperea furnizarii apei. CEZ a intrat si in domeniul apei sau la apa

12 Februarie 2021, 11:50 | 1774 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Apa
In atenția consumatorilor din municipiul Turnu Magurele,
Va informam ca în data de 12.02.2021, ca urmare a unei avarii aparute la reteaua de electricitate (CEZ), furnizarea apei potabile nu este posibila. Reluarea serviciilor se va face in momentul remedierii acestei avarii
Ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri!
sursa: pagina Facebook ApaServ si apaservteleorman.ro
Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Fără proști în funcții publice! pe 13 Februarie 2021, 09:17
#5
#4 câștigă examenul pt.liga prostiei
Nu înțeleg cum conducerea Prefecturii și a onducerii PNL Teleorman nu găsește soluții și nu schimbă intreaga conducere a Apaserv Teleorman și Tr.Măgurele?Bătaia de joc la adresa cetățenilor,cu prețurile foarte mari și nejustificate la apă,plus serviciile și investițiile pentru furnizarea apei menajere,continuă la nesfârșit.
pai de unde pe 12 Februarie 2021, 22:31
#4
plm
sa mearga ponpele alea fara c*rent bah distrusilor ?!?!! vine cracia si ponpeaza la manivela sa transporte apa din dunare in oras.!?
Costin Matresu. pe 12 Februarie 2021, 15:49
#3
Alte observatii (atentie, nu precizari, nu sunt in masura)
-Nu este obiectiv de imprtanta strategica, nu indeplineste conditiile si nu este cazul;-Si pe reteua de alimentare cu energie electrica au fost o multime de intreruperi, care au cauzat deteriorarea multor aparate electrocasnice si nimeni nu s-a aesizat si nu a protestat. Cei de la ELECTRICA sunt mai destepti, spun ca sunt intreruperi planificate! In ultimul timp m-am si mirat ca nu au mai fost avarii pe reteaua de alimentare cu apa potabila si ma intrebam daca nu cumva este primar Nicusor Dan, care a rezolvat problema energiei termice si a poluarii in Buc*resti.

OBSERVATII CU CARACTER GENERAL: CA DE OBICEI, ORI DE CATE ORI SE IVESC PROBLEME SERIOASE IN VIATA UNEI COMUNITATII, GHINIONUL CETATENILOR ACESTEIA ESTE CA CEI AI GROZAVI" PROFESIONISTI" NU SUNT INSARCINATI CU REZOLVAREA LOR SI SE INCREDINTEAZA SARCINI UNORA CARE NU SUNT IN TEMA. LA FEL CA LA FOTBAL, CEI MAI MARI ANTRENORI, SELECTIONERI, ARBITRI SI MANAGERI STAU IN TRIBUNA SI CRITICA, DACA NU DAU CU HUO.
Vigu pe 12 Februarie 2021, 12:29
#2
Primaria nu are nicio vina?!
Din cate cunosc,la malul Dunarii,langa Briza Dunarii,treneaza de ani buni o investie cu fonduri europene pentru alimentare cu apa a orasului.Se mai ocupa cineva sau e faliment in acte si actiune? In momentul in care avem numai incapabili in toate conducerile institutiilor din oras,de ce ne mai miram cum merg lucrurile?
LEOCOVICI MIRCEA pe 12 Februarie 2021, 12:06
#1
AL. CU EN. ELECTRICA STATIE APA
Obiectiv de importanta strategica nu are min. 2 alimentari de energie electrica cum prevede legea ????
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.