Turnu-Magurele - rata de infectare Covid este de 3,69 la mia de locuitori

10 Februarie 2021, 14:33 | 2465 vizualizări | 9 comentarii
Car Universal
Covid

Rata de infectare Covid la 10.02.2021 este de 3,69 la mia de locuitori. 

Citeşte şi
Comentarii (9) Adaugă comentariu
Vai de ea de școală și de profesori pe 12 Februarie 2021, 09:43
#9
Foarte corect,domnule de la #2,#5 și #7
Nu știu câți dintre profesori au mai pus mâna pe o carte în pandemie,s-au mai pregătit în vreun fel,că banii și i-au luat,acasă au stat bine merci,iar azi când au venit la școală,interesul față de c*rsuri,prezență și performanță e lafel ca înainte,adică mai deloc.Atâta timp cât elevii sunt mai mult prin parc*ri,la păcănele și pariuri,care bruiază mediul cu același vocabular redus și limbaj de mahala,să nu ne așteptăm la un progres în învățământ,iar rezultatele la bacalaureat vor fi aceleași ca până acum.Lafel de preocupați de soarta lor sunt și cei ce zic că se numesc polițiști.
Ciobanu Nineta. pe 12 Februarie 2021, 08:40
#8
??????????????????
-CUM SE EXPLICA FAPTUL CA LA TURNU MAGURELE RATA DE INFECTARE ESTE CEA MAI MARE DIN JUDET? -CUM SE EXPLICA FAPTUL CA LA T.M. SE INREGISTREAZA O ADEVARATA MIGRATIE DE INDIVIZI DUBIOSI DIN LOCALITATILE LIMITROFE SI DIN ALTE LOCALITATI? NU CUMVA ACESTIA CONTRIBUIE MASIV LA RASPANDIREA VIRUSULUI?(MAI ALES CA ACESTIA NU MUNCESC)-CATI DINTRE CEI INFECTATI SI INREGISTRATI LA T.M. SUNT TURNENI(CU DOMICILIUL IN ORAS)?-CUM SE EXPLICA CRESTEREA MASIVA A VOLUMULUI SI A RITMULUI DE CONSTRUCTII CIVILE IN ORAS??- DE CE A CESCUT IN MOD SEMNIFICATIV NUMARUL AUTO CU VOLANUL PE DREAPTA? S.A.M.D.
#5=Parinte-DA;Cetatean-DA; Bunic-NEIN; Comunist-Nu am apucat, nu aveam varsta. pe 11 Februarie 2021, 16:32
#7
Imbecilei #6.
Nu are nici o importanta sexul tau. Asa, ca simpla chestie, ce te revolta atat de mult ceea ce am scris? Oricine poate verifica spusele mele mergand pe la scolile pomenite de mine si prin parc*ri. Eu nu am facut aceste plimbari intentionat, pentru verificari,ci pentru ca aveam treaba prin acele zone. AM FACUT SESIZARI LA INSPECORATUL JUDETEAN. LA DSP, LA POLITIE. Dupa cum se vede si la TV TREABA A INCEPUT RAU LA MULTE SCOLI. UNA DIN CONSTATARI ESTE CA AU VENIT LA SCOALA SI ELEVI BOLNAVI DE ACASA, AI CAROR PARINTI INCONSTIENTI AU TACUT. Iar tu, lepadatura, te simti vizata de te sifonasi asa de rau?? Sau ai cumva COVID???
UNU pe 11 Februarie 2021, 15:07
#6
Pentru Parinte,Bunic si toate caliatile
Frustrat si complexat,comunistul din time da sfaturi uitand ca nu prea a avut drag de scoala in perioada cand era mic. Vine acum dupa 30 de ani de uitat la tv(antena 3 50% din timp si restul RTV) si incearca cu un aer de om cult sa ne spuna el noua ce si cum. Mai bine stati in casa deoarece sunteti printre cei care pot da ortu daca se lipeste virusul de dv..

P.S. stati linistit sa nu va crape vena si nu iesiti din casa.
Parinte,Bunic,Cetatean. pe 11 Februarie 2021, 14:43
#5
Pentru #1 si #2.
Aveti dreptate partial, asa ar trebui sa fie. Numai ca realitatea este mai cruda-nu numai la noi, ci in toata lumea zisa democratica. Esti sigur ca elevii si unii profesori chiar doresc sa mai vie la scoala? AZI AM INTALNIT CATEVA GRUPURI DE EKEVI, SI DE LA "UNIREA" SI DE LA "MARIN PREDA" MERGAND IN GRUPURI DE 5-6 INSI, CU MASTILE ATARNAND SUB BARBIE (LE-AU LEGAT MAMICUTELE LOR CATE UN ELASTIC), HARJONINDU-SE PE STRADA, FUMAND SI VORBIND CA LA "VACANTA MARE". IN PARCULETUL "TUDORICA DOROBANTUL" DEJA A A INCEPUT "SCOALA ALTFEL" CU CAFELE SI TIGARI. CRED CA SI LA "CASA VICTOR" AU REINCEPUT CURSURILE DE SEXOLOGIE-PROF. DIANA SOSOACA. IN COLO, DUMNEZEU CU MILA SI S-AUZIM DE BINE! TRAIASCA ROMANIA EDUCATA!
Ali pe 11 Februarie 2021, 09:53
#4
Părinte
Părinte, bine punctat!
Alin pe 11 Februarie 2021, 09:45
#3
Magurele
Singura solutie este sa intervina Cracea si sa mai dea niste masti si manusi de protectie cum a mai dat. Poate si niste paracetamol. Altfel nu mai avem scapare.
Parinte pe 10 Februarie 2021, 22:15
#2
Contra covid
Eu cred că trebuie să ne trimitem copii la școală. Faceți o comparație într-o școală merg zilnic 1000 de elevi aceeași elevi zilnic un mediu controlat cu un profesor și o sală de clasă la fiecare 25 de elevi aceeași clasă aceeași profesori Zilnic dezinfectată aerisită și monitorizată cu o distanțare reală și acum singurul loc unde nimănui nu-i este frica sa intre penny unde intra zilnic 5000 de oameni care nu sunt mereu aceeași 10000 de produse trecute prin multe mâini unde sa fim serioși distanțarea nu există și nu cred că pot dezinfecta mărul sau banana mutată de 10 ori într-o ladă până o cumpără cineva. Concluzia oameni buni nu va temeți de penny și va temeți de școală
. pe 10 Februarie 2021, 19:15
#1
.
Și totuși trebuie sa ne trimitem copiii la școala. Așa ceva nu se poate
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.