Ioan Niculae, miliardarul țepar. Sute de români lăsați să moară de foame la Turnu Măgurele de Petrică Buduru!

9 Februarie 2021, 06:16 | 2.569 | 3
Ioan Niculae.
Car Universal

Sute de români din cel mai sărac județ al României, Teleorman, au ajuns la mila unor miliardari odioși și lipsiți de scrupule ce pun preț doar pe propria înavuțire. Ioan Niculae și Petrică Buduru, două personaje cu esențe din fosta Securitate au pus la pământ toată industria chimică a României și s-au îmbogățit peste măsură țepuind statul și toate firmele cu care au avut legături de afaceri.

comunaCiteste si: OLGUȚA VASILESCU SE LAUDĂ CU REALIZĂRI DE NIVELUL UNEI COMUNE. EMIL BOC E MAI PROST, SE OCUPĂ DE PROIECTE MAJORE

Toate aceste conexiuni au loc în jurul famigliei de la Alexandria, în strânsă legătură cu Partidul Social Democrat. Cei doi miliardari sunt cunoscuți ca principali sponsori ai Partidului Social Democrat. Ioan Nicolae a fost condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare în dosarul ”Mită la PSD”.

Mai mult, aici>>anchetatorii.ro

3 comentarii Comentează

 • #3
  John pe 9 Februarie 2021, 20:51
  Niculae
  Pai cine i-a adus în funcțiile respective și cu averea de o au? PROSTIMEA (smecherii trăiesc de pe urma fraierilor)
 • #2
  Cic pe 9 Februarie 2021, 11:56
  Donau chem
  LA PUSCARIEEEEEEEEEE!!!! I al si pe burcin !!!!!!!
 • #1
  Muncitor pe 9 Februarie 2021, 09:26
  Revoltă
  Nu se poate că în secolul 21 un om să dea atâtea țepe și să nu poată nimeni să-i facă ceva. Dacă e vestul sălbatic așa sa fie, sa punem recuperatorii pe urmele lui că aia sigur își fac treaba

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.