Primaria Turnu Magurele e din alt film

7 Februarie 2021, 00:39 | 2.067 | 7

7 comentarii Comentează

 • #7
  Vă vedem activitatea în fiecare zi pe 8 Februarie 2021, 09:43
  Încă se mai fură în draci
  Cine trebuie să verifice contractele pe care le încheie Primăria Turnu Măgurele cu diversele firme ”agreate” de către conducătorii șpăgari și incapabili??????Și cam care mai e parandărătul la un contract de asemenea amploare???Parchetul de pe lângă Judecătoria Turnu Măgurele nu se poate sesiza din oficiul,că doar e apărătorul statului,implicit al banului public strâns la bugetul local???
 • #6
  Radu pe 7 Februarie 2021, 19:33
  Curtea de Conturi ce face,care este activitatea ei?!
  Aceste personaje care viețuiesc prin Primăria Turnu Măgurele trăiesc într-o promiscuitate greu de imaginat,și cu un sictir maxim față de cetățenii care îi suportă și îi plătesc gras,lună de lună.Sunt câteva obiective din care s-a muls la greu,iar cuvântul de ordine din toate aceste așazise renovări,reparații și alte investiții minore,este FURT.Alt exemplu de tocat banul public este Bacul din Portul Turnu Măgurele.
 • #5
  Vasile,.,.,,,,,, pe 7 Februarie 2021, 18:38
  Cuclea primarul iubitor al lui Dragnea
  Pe șeful meu l-a distrus fiulsau,Ilie dragne de la gratia și piața 1 Decembrie din Buc*rești ,Petre pitis,nicoleta pene (tractorista),putineanu(puty-bilețel ),care-l-au dezinformat,prostiti îndobitociți pe livache care trebuiesc sa fie președintele României .aceste persoane au fost avertizate de consilierul de taina al lui Liviu Dragnea care i-a pus județul la mina .apoi Dragnea a trădat pe toti iccusiv pe Coldea,Dîncu,maior,Burleanu care i-a pus PSD-ul pe tava și România .
 • #4
  Ionela pe 7 Februarie 2021, 13:45
  L-am facut pe pitic
  In primarie eu sunt sefu(si la spital,de!).Stiti ca eu il dansez de mult pe primar.Mai dati poza aia cu mine si cu piticu.In oras sefu este dl Cone.
 • #3
  Dan pe 7 Februarie 2021, 12:13
  tun
  In ce lume traim?Pentru cine si pentru ce se reabiliteaza acest cinematograf?A mai fost reabilitat.Cine trage tunuri acum?
 • #2
  Rosu pe 7 Februarie 2021, 07:46
  Bani aruncați aiurea
  O spălare de bani pe care au făcut-o și acum 15 ani! Cine a făcut recepția atunci?
 • Incarca mai multe comentarii

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.