Marti, 9 februarie, sedinta a Comisiei de Dialog Social pentru a gasi solutii la problemele angajatilor Donau Chem Turnu Magurele

05 Februarie 2021, 01:09 | 3968 vizualizări | 12 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

Sedința a Comisiei de Dialog Social va avea loc pe 9 februarie, când sunt așteptați să participe la discuții și reprezentanți ai conducerii combinatului, dar și ai administratorului special (ținând cont că firma este în insolvență de câțiva ani), reprezentanți ai angajaților, dar și ai instituțiilor abilitate, respectiv Inspectoratul Teritorial de Muncă, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă, Garda de Mediu, Inspectoratul pentru Situații de Urgență și Direcția de Sănătate Publică.

batranCiteste si: FIE-VĂ MILĂ DE UN OM BĂTRÂN CU NEPOATĂ ACASĂ!

 

Citeşte şi
Comentarii (12) Adaugă comentariu
Ris pe 09 Februarie 2021, 17:44
#12
Intrebare simpla
Ce fac*rati ma la Alexandria, la dialog scolar, pardon, social ?

E ca la început, nu ?
Fane Belu de la Nasturelu pe 07 Februarie 2021, 22:56
#11
vene vidi vici vendi
Marele patron, care se crede mantuitorul fraierilor ce se cred muncitori cu toate drepturile la epava numita combinat, este pe picior de plecare definitiva din libertate. Oare mai credeti vreunul ca se va mai intoarce de acolo de unde ii este locul de mult timp? Da, chiar timpul ne va arata asta. Combinatul de la noi din Turnu Magurele, este promis de mult timp unui om de afaceri din Alexandria, el se numeste Dinu Daniel, patron Autocora. Deci discutii pentru pierderea timpului. Asa cum am spus VENE= A VENIT, VIDI= A VAZUT, VICI= I-A PLACUT SI VENDI= S-A VANDUT.
Gidtyi pe 07 Februarie 2021, 20:15
#10
Distrugerea României
Distrugerea combinatului,disrlstrugera fermei salcia .etc au același numitor comun .dragnea,Nicolae și compania selecta de slugi de la turnu magurele (Ilie dragne,simionescu fost inginer in combinat,Ilie Elena,pitis Petre fost inginer la combinat și acționarea carton la ferma salcia),fiul lui Dragnea (bombonica),care a lăsat pe drumuri(șomaj) 110 angajați de la ferma salcia pentru mașinile bwn,conform doctrinei social democrate a PSD-ului (ciordeală este sfinta)
MARIN CIOBANU. pe 07 Februarie 2021, 16:29
#9
Ai dreptate #8.
Asa a fost situatia in Combinat inca de la infiintare. Forta de munca a provenit in cea mai mare parte din agricultura, fiind formata din tarani semianalfabeti care cu greu reuseau sa scrie si sa citeasca. Numai dupa ce au fost adusi multi ingineri, maistri si muncitori de inalta calificare si cu chef de munca, in special din Ardeal, si au iesit de pe bancile scolilor profesionale si de maistri, oameni destul de bine pregatiti de catre acestia, treaba a mers mai bine. Voi mentiona faptul ca multi localnici, formati la mari intreprinderi din tara, s-au intors acasa si au intronat un spirit nou de munca in Combinat.Dupa 1990,o parte din acestia, chiar daca se pensionasera au revenit la munca, nu numai pentru mai multi bani, CI PENTRU CA AU FOST SOLICITATI. Dar si dintre ei unii s-au uzat-cativa pe veci-si n-au mai putut munci. Au fost adusi niste neispraviti care, asa cum spui tu, nu numai ca sunt lenesi,dar pe ce pun mana se alege praful. Iar unii doreau fabrica PIRELII! Ha, ha, ha, ha!
Am lucrat in Combinat pe 06 Februarie 2021, 14:47
#8
In interval de 6 luni
Am locuit o perioada e 6 luni in Turnu Magurele si am reparat niste utilaje. OAMENI MAI PROSTI CA IN ACEST ORAS NU EXISTA. Niste betivi niste cu**ari si niste PROSTI. Nu faceau nimic toata ziua dar aveau pretentii salariale. Nu puneau mana pe o matura sa isi c*rete semintele si tot timpil pe barfa. Ca uite ala ce a facut ca s a ajuns fiu su ca ca ca ca.Niculae un hot da si voi niste PROSTI. Bine va face.
LIVIU OLTEANU. pe 06 Februarie 2021, 09:13
#7
Solicitare imperativa.
CONSTAT CA DESPRE SALARIILE NEPLATITE DE 5 ANI NU MAI VORBESTE NIMENI NIMIC. NU VREAU SA-MI EXPRIM ACUM MANIA IMPOTRIVA CELOR CARE NI LE-AU OPRIT SI NICI IMPOTRIVA INSTITUTILOR SI ORGANIZATIILOR CARE NU AU INTREPRINS NIMIC PENTRU PLATA LOR. DUMNEZEU ESTE MARE SI-I VA DA FIECARUIA PE CAT MERITA. PE NOI NU NE INCALZESTE CU NIMIC DACA IOAN NICULAIE VA INTRA LA INCHISOARE, NOI, NOI NE VREM DREPTURILE! CA ATARE, DELEGAM SA PARTICIPE LA INTALNIREA DE MARTI, CA REPREZENTANTI AI PAGUBITILOR PE URMATORII:-ING. MIRCEA FILIP(apropos, stimate fost consilier PNL si actual salariat bine platit al Primariei,care ai lucrat la Combinat, tu mai ai de primit ceva?);-ING.BICIU CONSTANTIN,- ING. CRACEA CLAUDIU.-ING CRISTEA FLORENTIN, ING. CUCLEA DANUT.
Faliment pe 05 Februarie 2021, 16:53
#6
Scoaterea la licitatie
Pe 9 dialog social, pe 11 îl arestează, in martie e declara
Mihai pe 05 Februarie 2021, 12:40
#5
.....
pe stat il doare undeva ....asta e palta pentru toate spagile date si pentru toata ingalarea judetului...asa ca ....
marin pe 05 Februarie 2021, 10:01
#4
marin
niculae nu vine ma ?
UNU pe 05 Februarie 2021, 09:28
#3
DOI
Vin vremuri grele. Inchiderea combinatului asacum era el o sa fie un lucru rau. Toata lumea va pierde(mai putin Niculae) Sa il ia statul si sa dea de lucru oamenilor.
. pe 05 Februarie 2021, 07:34
#2
.
O sa veniți așa cum va duceți.
Mihai pe 05 Februarie 2021, 02:04
#1
.....
Multe acronime. Participa si prea dstinsul leonida? )))))
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.