Sa dam toata placuta suedeza conducerii combinatului Donau Chem Turnu Magurele. Ca sa-i saturam!

3 Februarie 2021, 20:31 | 2.740 | 3
Donau Chem.
Car Universal

Anul 2014, pentru bani - O sefa, Miau-Miau sau Pisica Neagra,  din combinat a trecut cu autobuzul printre protestatarii care blocasera drumul spre combinat. Sunt in stare sa omoare pentru bani. 

3 comentarii Comentează

 • #3
  Sindicat pe 4 Februarie 2021, 09:20
  Combinat
  Haideți fraților să pornim. Lăsați prosteala asta de 2 lei, că v-ați făcut destul de rîs peste tot. Chiar daca vi se vor da ceva bani acum și veți veni că proști să porniți, tot sclavi rămâneți. Și asta nu de acum, ci din 2003-2004. Atunci am avut noi grija sa va facem să jucați pe sirmă. Aduceti-va aminte. Tot fără salarii multe veți pleca și acum acasă, chiar daca nu acum, in viitorul apropiat. Lichidare,faliment ei și ce ?!? Ori ajunge la fier vechi ori se cumpără de alt investitor, care își vor aduce oamenii lor și voi veți privi de pe margine, ori veți rămîne tot la mîna lui Nicolae încă cel puțin 3 ani cît tine reorganizarea. Hai pa!
 • #2
  Gica pe 3 Februarie 2021, 21:14
  Combinat
  Putoarea numita Pisica Mirelusa, a fost cea care a făcut isprava asta. Nemernică asta a venit în combinat vai steaua ei,fără dinti in gura si Manea a angajat o de mila.Nu avea nici dinti in gura .A turnat la conducere vrute si nevrute.La facut pe ing.Dinca si ia luat locul.Intrebati orice om care a lucrat la Transporturi sa vedeti cine este.
 • #1
  Clara pe 3 Februarie 2021, 20:54
  Clara
  Mu_e cu excavatoru

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.