Donau Chem Turnu Magurele - istoria se repeta. Chimistii sunt mintiti.

3 Februarie 2021, 12:19 | 2.207 | 11
Donau Chem.
Car Universal

Patronache se foloseste de angajatii combinatului. 

Este a treia zi de proteste la combinatul Donau Chem, patronat de afaceristul Ioan Nicolae.
Oamenii își strigă disperarea, nu au fost plătiți din luna noiembrie, condițiile de muncă sunt insalubre și periculoase, echipamentele de protecție nu există, iar despre respectarea regulilor sanitare nici nu poate fi vorba, mai multe cazuri de persoane confirmate cu covid19 fiind mușamalizate.
Dupa a doua zi de proteste, la Donau Chem s-au deplasat reprezentanți ai DSP Teleorman și ai Prefecturii Teleorman.

11 comentarii Comentează

 • #11
  Protestatar pe 7 Februarie 2021, 14:14
  Ptr #9
  Noi, salariații protestatari ne vom recupera banii. Cum ne remediem prejudiciu? Într-o lună se declară falimentul și vom primi de la lichidator chiar și eșalonat, chiar și cei cu restanțe de in 2015. Prostia care-ti domina rațiunea însă nu are remediu.
 • #10
  Vasile pe 5 Februarie 2021, 22:46
  V-a*
  V-a*
 • #9
  Protestatar #8 pe 5 Februarie 2021, 20:16
  Sluga a lu' Niculae
  Va obligat cineva sa va duceți? Dacă nu înveți din greșelile altora meriți sa le trăiești și tu 'cap de duda'... Sa aștepți sa mai vezi bani de la ordinar..
 • #8
  Protestatar pe 4 Februarie 2021, 09:57
  Pentru #6
  Ești o sluga cu capul plecat, învățat să fi alimentat numai cu minciuni ce izvorăsc din vorbe mieroase și bine ticluite. Oameni aia nu au făcut "Ștefan Gheorghiu" sa vb pe placul vostru. Oameni aia spun un adevăr și întotdeauna cînd spui un adevăr ești timorat in Romania. Oamenii aia sunt disperați că au probleme in primul rind familiare, de sănătate,emoții din cauză că nu au acordat interviuri, create din faptul că au 3 luni de cînd nu și-au primit salariile. Salarii vitale ptr ei în mod special pe timp de iarnă. Să mulțumim Domnului că a fost iarna blindă. Tu daca nu te doare la basca, unlingău care primești pe "sub masa" drepturile, te-a prins dintr-o dată critica lingvistică de parcă ești urmașul lui Pruteanu.
 • #7
  Vasile pe 3 Februarie 2021, 23:07
  Mascarici
  Cine sunt aia doi măscărici care dau interviu? Habar au de limba romana... Apropo, acum câțiva ani cand c@c@tul niculae a dat teapa la vechii angajați nu a fost o învățătură pt voi? (a fost dat în judecata și avea de achitat în jur de 200 milioane pt fiecare fost angajat). Sau poate ați vrut sa simțiți teapa pe pielea voastră..
 • #6
  Eu vasile pe 3 Februarie 2021, 17:11
  Directorul General
  Va astept mâine dimineață intr un număr cât mai mare în fața pavilionului donau chem să vă spun ce ma mintit nici o ale, luni vom porni instalatiile, vineri aveți banii în cont pe 3 luni, si mai usor cu declarațiile ca explodează tanc nh3 etc, voi va uitati la acesta mascotă nelu ( cred că așa îl cheamă), din depozit nh3 nu știe să lege două cuvinte ( ptr ca are 1 litru țuică în capul acela sec), va astept mâine dimineață intr un număr cât mai mare.
 • #5
  Vasile pe 3 Februarie 2021, 16:05
  Care chimiști?
  Care chimiști cumetre autor? Au angajat în combinat pe oricine.. Și de la maturat stradal de la local urban, orice necalificat a fost angajat în combinat..
 • #4
  ion pe 3 Februarie 2021, 13:29
  pt ion
  Pe cuvantul tau? Ba da prost mai esti. Tu si cu aia ca tine cumparati prezervative sa nu va mai inmultiti. Asa ati invatat voi de pe la inginerii aia prosti din combinat.
 • #3
  NICK POLIMER pe 3 Februarie 2021, 13:04
  NH3
  GAME OVER! URMEAZA FALIMENT SI FIER VECHI.
 • #2
  Pam pe 3 Februarie 2021, 12:34
  Pam
  A dreacu ea de gramatica si ala cu masca sub nas si beat
 • #1
  ion pe 3 Februarie 2021, 12:27
  c
  o sa explodeze tancul de amoniac din combinat si o sa murim cu totii !!! 50 de km in jur !!!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.