Desene animate! Coruptia autoritatilor. Chimistii turneni - Hotii, hotii! Primaria - Ioan Niculae .... cu ajutorul administratiei locale.

2 Februarie 2021, 11:08 | 2.461 | 4
Protest
Car Universal

La Turnu Magurele continua bataia de joc. Aici s-a ajuns "datorita" coruptiei. 

4 comentarii Comentează

 • #4
  ptr organizatorii mitingului pe 2 Februarie 2021, 20:20
  nicolae donau chem
  ati gresit foarte mult cu organizarea mitingului , din cauza unor oameni necalificati, din cauza unor zdrente din fruntea mitingului care nu au castigat nimic, ati castigat doar frigul de afara,va pupa nicolae din italia .
 • #3
  Muncitor pe 2 Februarie 2021, 19:10
  Revoltă
  O să ne vedem salariile când statul român va pune obrazul pentru noi. O să vedeți că o să-l "scape" printre degete într-o țară fără extrădare sau mai rău o să-l achite că este bolnav.
 • #2
  Fost ing.chimist pe 2 Februarie 2021, 11:37
  Ce căutați la primarie
  ce căutați la primarie...candva al dracuiati pe primar că nu va da loc*ri de munca si Nicolae va da loc de munca....cand v-ați dus la combinat ați trecut pe la Primărie să-l întrebați pe primar daca e bine sau nu să reporniti combinatul va promis ceva primarul ca o sa fie bine???Dar bănuiesc că acest om cu bun simt o sa va primească la discuții dar nu prea cred ca el va avea putere în fața lui Nicolae ala stie cum sa păcălească salariații ...sa dea dumnezeu sa iasa bine sa va plateasca SALARIILE dar....
 • #1
  Gogu de la Aprozar pe 2 Februarie 2021, 11:32
  Postare de căcat
  La care corupție te referi Claudiule? N-ați fost voi un an la guvernare? În afară de făcut rahatul praf, ați mai făcut și altceva? Că de la PSD am văzut cu ce ne-am ales! Cu un cârnat și două ouă. Tu ai dat mici și bere la Banciu, dar tot ți-ai furat-o. Cred că și acum te ustură!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.