Legaturi penale intre Ioan Niculae si primarul din Turnu Magurele.

1 Februarie 2021, 14:13 | 2.430 | 6
Ioan Niculae.
Car Universal

Firmele patronate de Ioan Niculae au castigat multe contracte in Turnu Magurele. Conform surselor noastre, ApaServ Turnu Magurele a furnizat energie electrica combinatului. Donau Chem a fost taiat de la curent. In acea perioada, combinatul a primit curent electric de la ApaServ. Combinatul, la randul lui, livreaza apa orasului fiindca Apa Serv nu are statie de pompare si de tratare. Nu stim exact cum e cu apa, cert e ca trebuie verificat pentru ca miroase urat. Apa Serv nu are cum sa livreze curent combinatului. Danut Cuclea si Ioan Niculae au legaturi stranse si fac trafic de influenta: sunt din partea primarului, sunt omul primarului, omul lui Niculae, interesele lui Niculae, etc.

Comentarii

CUNOSCATORUL

Acest hot de Primar, a receptionat lucrari de asfaltare pe Magurele, de foarte proasta calitate .Atunci cand ploua se formeaza balti imense pe asfalt. Lucrarile au fost executae de firma HidroOlt, firma patronata de nenorocitul de Ioan Niculae. Au fost platite milioane de euro in baza proiectului transfrontalier cu Bulgaria.Vinovati sunt si functionarii din Primarie ( compartimentele de urbanism, investitii si fonduri europene). Oare de ce a fost promovat Mircea Filip?. DNA-ul sigur va avea de lucru.

Danut Cuclea nu mai este demult fata mare. Are afaceri cu Niculaie! Strazile asfaltate din Magurele, Anl si altele. Sunt institutii care se pot uita mai atent.

6 comentarii Comentează

 • #6
  Gogu de la APROZAR pe 2 Februarie 2021, 11:40
  Lui Sculamentărie
  Sculăriciule, te-ai băgat și tu-n seamă precum muta în plantația de p..lă.
 • #5
  Gogu de la APROZAR pe 2 Februarie 2021, 11:38
  Lui Nicu
  Lasă că tu sugi de la Crăcea. Măcat piticul e la putere. Ai ce suge. Tu ce sugi de la eternul și fascinantul looser de seviciu? Morcovul din c*rul lui? La fel de dârz ... ca la Teleorman.
 • #4
  Nelu pe 2 Februarie 2021, 10:01
  Mincinosul
  Justiția îl caută pe satrap
 • #3
  Nicu pe 1 Februarie 2021, 23:59
  Lui Gogu....de la Aprozar
  Coane,o sugi asa cum i-o sugi lui Cuclea ....dârz.....ca la Teleorman!
 • #2
  ilie de la scularie pe 1 Februarie 2021, 21:00
  vai
  Gogul, sa nu teuiti in oglinda... Se sperie si crapa cand vede atata desteptaciune....
 • #1
  Gogu de la APROZAR pe 1 Februarie 2021, 15:22
  Cunoscătorului
  Să nu-ți crape capul de atâta deșteptăciune! Mai ai a spune că ai inventat apa caldă (vinde-i patentul lui Nicușor Dan, premarele care ține bolnavii în frig). Păi chestia de-o spui tu o știe și prostul satului. Mai rău era dacă ieșea boul-belții primar. Aveam Teldrumul abonat la banii publici. Sau nu sunt adevărate legăturile oculte ale unuia care se voia primar din a treia încercare cu Ștefănuț Dragnea, frații Codrea, Simionescu, Vlăduțu, și alte muhaiele psd-iste? Mă, cui dracului vindeți boi bășinile astea drept Coco Channel?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.