Coruptia Ucide! Accidente pe banda rulanta in Teleorman. Politia e corupta pana in maduva oaselor.

29 Ianuarie 2021, 01:50 | 4412 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Politia.

Toata lumea arunca vina pe toata lumea fara sa vorbim de esential: circulatia rutiera este gestionata de Politia Rutiera.

prodanCiteste si: VESTE PROASTĂ PENTRU JUCĂTORII UNIVERSITĂȚII CRAIOVA: ANAMARIA PRODAN SE VA OCUPA DE MOTIVAREA „PETARDELOR”, DUPĂ MECI

Fost şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani, 6 luni şi 20 zile închisoare cu executare.

In imaginile de la accidente apar foarte multe masini de Politie. Unde sunt in restul timpului?! Niste neispraviti. In Politie se intra cu pile. Toata lumea stie. In loc sa previna accidentele, Politia vine si numara mortii. 

Citeste si: Comisarul Dănuţ Dobre, fost şef al Serviciului Poliţiei Rutiere Teleorman, a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani, 6 luni şi 20 zile închisoare cu executare. Ovedenie Nelu a luat 8 luni cu suspendare.

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Anonim pe 03 Februarie 2021, 12:30
#5
Marius Nicolae
Inca acest impostor licreaza la DRPCIV si face acelasi lucru...un afemeiat care face orice pentru o noapte de amor.
Alex pe 29 Ianuarie 2021, 22:51
#4
Pentru Jmen #2
Sa nu le mai dea permise pe bani...
Camil pe 29 Ianuarie 2021, 09:50
#3
Politia de azi apara infractorii
Militienii astia noi nu-si fac datoria,dar au pretentii mari salariale.Au dotari suficiente,au legea de partea lor,dar sunt total nepregatiti si nici nu vor sa se implice in prinderea infractorilor din trafic.Se circula fara ITP,fara asigurare si,in alte cazuri si fara permis sau luat fara minime cunostinte de legislatie sau cunoasterea si intelegerea limbii romane.Cred ca am spus destule.
Jmen pe 29 Ianuarie 2021, 09:43
#2
Mumu
Sa ajunga la pușcărie dacă au greșit! Dar nu are nicio legătură ca animalele merg cu viteza pe șosele, ce ar trebui să facă poliția?!, sa stea pe câmp sa nu se meargă cu viteza, sa le dea cafea conducătorilor auto să nu adoarmă la volan!?!?!?
Turnean pe 29 Ianuarie 2021, 06:58
#1
.
Si dl Pintoiu o sa ajungă in cel mai sc*rt timp la mina judecatorilor, pentru corupție, împreună cu actualul șef al miliției Turnu, voinea. Asa se tot vorbește prin târg. Voi ce știți ?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.