Rezeanu Madalin, tanarul din Islaz care si-a ucis verisorul - 10 ani de puscarie si 50.000 daune morale

28 Ianuarie 2021, 11:46 | 2.673 | 1
Crima Islaz.
Car Universal

Update: Nu exista nicio legatura de rudenie intre cei doi.

“Obligă inculpatul Rezeanu Mădălin să plătească părţii civile Ungureanu Georgica suma de 20.000 lei, despăgubiri materiale şi echivalentul în lei a sumei de 50.000 euro, la cursul de schimb din momentul efectuării plăţii, daune morale. Dispune, după rămânerea definitivă a hotărârii, prelevarea de probe biologice de la inculpatul Rezeanu Mădălin, în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Naţional de Date Genetice Judiciare. Obligă inculpatul Rezeanu Mădălin să plătească suma de 1.600 lei, cheltuieli judiciare către stat. Cu apel în 10 zile de la comunicare”, se arată în soluţia instanţei.

abatorCiteste si: PROSTIA LA EA ACASĂ. ROMÂNII PLEACĂ SĂ MUNCEASCĂ ÎN ABATOARE, AUTORITĂȚILE REABILITEAZĂ CĂMINE CULTURALE

1 comentariu Comentează

  • #1
    Asd pe 28 Ianuarie 2021, 12:18
    Asd
    De ce vorbiti aiurea, de unde stiti ca era verisorul lui?

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.