Anunt! Îmi caut unchiul care a fost dat spre adopție când era foarte micuț!

28 Ianuarie 2021, 10:53 | 2213 vizualizări | 1 comentarii
Car Universal
Familia

Bună!

Îmi caut unchiul care a fost dat spre adopție când era foarte micuț! Tata spune că o familie de romi din Turnu Măgurele l-a adoptat. Numele lui înainte de adopție era ION EUGENIU, născut în anul 1988. Tata își amintește că pe mama sa adoptivă o cheamă Tudora, iar tatăl său adoptiv a decedat cu mulți ani în urmă într-un accident de mașină!

Tata își mai amintește și faptul că adopția s-a făcut undeva în ROȘIORII DE VEDE! Menționez faptul că pe părinții săi biologici îi chema ION ELENA și ION MARIN(în prezent ambii sunt decedați Mai menționez faptul că înainte de adopție el locuia în satul CORBEANCA, comuna VÂNĂTORII MICI, județul GIURGIU. Orice share sau informație m-ar ajuta enorm! Mulțumesc din suflet!

Citeşte şi
Comentarii (1) Adaugă comentariu
Un c*rios. pe 28 Ianuarie 2021, 16:17
#1
Nepotului.
Din simpla c*riozitate, fac urmatoarea socotela: daca unchiul tau s-a nascut in anul 1988, acum trebuie sa aiba 32 de ani. Presupunand ca tu te-ai nascut cand el avea 20 de ani, inseamna ca tu ai vreo 12 ani(acum zic ca presupunera mea nu-i prea corecta, ai putea avea mai multi ani).Ceea ce ma mira este faptul ca de el nu se intereseaza unul din parintii tai-cel ca ii este frate si de ce nu au facut-o pana acum!?Daca anuntul este serios, iti doresc sa-l gasesti iar el sa fie sanatos!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.