Povestea vietii lui Florinel Mitrea

23 Ianuarie 2021 | 3410 vizualizări | 2 comentarii
Florinel Mitrea
Florinel Mitrea

”Eu sunt din comuna Ciuperceni, județul Teleorman, la 6km de Turnu Măgurele. Am jucat de mic fotbal la mine pe ”livade”, așa îi spuneam noi.

dafiCiteste si: INCREDIBIL, DAR ADEVĂRAT! RECORD ABSOLUT AL UNEI BEIZADELE DE OLTENIA (MAMA PREȘEDINTE JUDECĂTORIE): 34 DE ÎNCĂLCĂRI ALE REGULILOR DE CIRCULAȚIE, SCANDALURI, ACUZAȚII DE VIOL

Situația familiară a fost una complicată de când am fost mic, am avut o copilărie grea, am muncit cu ”ziua” pentru că ai mei nu au avut serviciu, nu ne permiteam nimic! Au fost probleme mereu în familia mea din cauza alcoolului, certuri, neînțelegeri, neajunsuri din cauza banilor, niciunul dintre părinți nu lucra. Pe la vârsta de 18 ani tata a început să mă asculte și pe mine și certurile s-au mai redus.” ”La liceu am făcut naveta cu microbuzul, uneori veneam și pe jos că nu aveam bani de microbuz. Banii de microbuz îi aveam din ce munceam cu ”ziua” și din ajutorul social.”

Mai mult, aici>>invatafotbal

Comentarii (2) Adaugă comentariu
! pe 24 Ianuarie 2021, 13:15
#2
?
"ANI nu știe, fără... ! sau ? ... ce zici.
Anca flori Ionel și FANEL pe 23 Ianuarie 2021, 21:37
#1
Liberali de carton,labagii de salon,useristi cu prostie multă
Schimbările promise nu se produc in Teleorman priviți la direcția veterinara Teleorman unde directorul de carton sau 2% ajutat sa ajungă in funcție de fostul director de la ferma salcia a-și s-❤️A împiedicat de scările din fata biroului lui Dragnea s-a înfrățit ci liberali lui Butanu și este incompatibil itrucit este căsătorit cu o doamna care este șef juridic la Dsvsa Teleorman .ANi știe acest lucru.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.