Turnucustiri.ro poate sa documenteze traficul de influenta dintre Danut Cuclea si Ioan Niculae

21 Ianuarie 2021, 16:47 | 2.404 | 5

5 comentarii Comentează

 • #5
  Gigi pe 25 Ianuarie 2021, 17:19
  Pnl-isti mincinosi
  La mine pe magurele au lucrat la strazii aia de la apa service si ai lu dl cone mai erau cu macaraua ai lu mugurel.nu erau straini nici unu cum ziceti voi,mincavati.
 • #4
  Presedinte Psd pe 24 Ianuarie 2021, 19:54
  Mafia Psd
  Danut Cuclea trece mai nou cu barca pe magurele cand se aduna sleaurile de apa pe mijlocul strazi, ca de acolo a reusit sa aduca voturi plimband lumea cu barca
 • #3
  BADITA pe 22 Ianuarie 2021, 14:15
  CUNOSCATORUL
  Acest hot de Primar, a receptionat lucrari de asfaltare pe Magurele, de foarte proasta calitate .Atunci cand ploua se formeaza balti imense pe asfalt. Lucrarile au fost executae de firma HidroOlt, firma patronata de nenorocitul de Ioan Niculae.
  Au fost platite milioane de euro in baza proiectului transfrontalier cu Bulgaria.Vinovati sunt si functionarii din Primarie ( compartimentele de urbanism, investitii si fonduri europene). Oare de ce a fost promovat Mircea Filip?.
  DNA-ul sigur va avea de lucru.
 • #2
  cc pe 22 Ianuarie 2021, 09:17
  Afaceri
  Danut Cuclea nu mai este demult fata mare.Are afaceri cu Niculaie!Strazile asfaltate din Magurele,Anl si altele.Sunt institutii care se pot uita mai atent.
 • #1
  KALASNICOV VOLODEA. pe 21 Ianuarie 2021, 17:20
  Mare minune!
  Sa intelegem ca Danut Cuclea este unul din numele-cod Cracea Claudiu? Deci asociatia agricola pe care Cracea i-a vandut-o lui Ioan Niculaie era, in realitate, a lui Cuclea?! Bravos natiune!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.