Judecata de Apoi - Pruna Marinel Viorel, consilier PSD - constatam calitatea de lucrător/colaborator al securităţii

21 Ianuarie 2021, 02:15 | 1.762 | 2
Primaria Turnu Magurele.
Car Universal

Judecata de Apoi doar confirmă ceea ce am făcut pe pământ.

Totuși, la Judecată, nu va mai fi nici o șansă de pocăință, iar Judecătorul va fi imparțial, așa cum au spus Sfinții Părinți.

De s-ar gândi oamenii mai des la încheierea vieții lor pă­mântești și, de altfel, la sfârșitul omenirii și la cum totul va avea un final... Oamenii din zilele noastre nu se gândesc deloc la aceasta, sau dacă le vine în minte, ei încearcă să înlăture ­ima­ginea care-i îngro­zește. Alții se consolează singuri spunând că, din moment ce Dumnezeu este milostiv, El trebuie să-i ierte pe toți. La acest tip de gândire putem răspunde: „dar uitați-vă în Evanghelie la ceea ce a spus Dumnezeu Însuși. Spune El că îi va ierta pe toți, fără excepție? Cu siguranţă nu! El spune că doar cei drepţi vor moșteni viața veș­nică, iar cei păcătoși vor merge la chinurile veșnice”. 

dancilaCiteste si: DEZAMĂGIRE MARE ÎN RÂNDUL MEMBRILOR PSD – CARTEA VIORICĂI DĂNCILĂ ARE FOILE LUCIOASE

2 comentarii Comentează

 • #2
  autorul *Spovedania Nova*. pe 22 Ianuarie 2021, 06:31
  mâine și cu *Hora dezbinării*
  Nimic de adăugat la cele scrise mai sus, în puține rânduri dar cu multă înțelepciune.
  În toate culturile și religiile popoarelor stă scris acest adevăr : "diferite poteci vor avea în lumea de apoi 'cei drepți' și 'cei păcătoși'...o viața veșnică sau chinurile iadului".
  Cu îngăduința autorului întăresc și eu : Dumnezeu e milostiv dar NU-i va ierta pe ticăloși, tâlhari, jefuitori, căci astfel îi va înc*raja pe trăitorii în cinste și credință spre rele.
  Rog cititorii să coboare în această rubrică la știrea cu poza 2021+artificii ( unde TurnuCuȘtiri ne-a urat La mulți ani !
  Acolo pe 6 ian am depus un model de rugăciune cu titlul smerit de *SPOVEDANIA NOVA*.
  Iată aici strofa a 7-a spre pofta citirii :
  _
  Prin spovedanie păcatul nu se iartă, Aici în viață, primești pedeapsa toată; Traiul greșit, ateul nu și-l spală,
  Nici în cazanul cu fierbinte smoală.
  Ai grijă ce votezi, ce spui, ce faci,
  Că în iad te așteaptă niște draci.
 • #1
  Cartea Vioricăi nu are acest titlu, ci pe 21 Ianuarie 2021, 19:50
  *Pavianul cu mantie la Victoria palat*.
  ÎNLOCUIȚI urgent POZA Vioricăi !!!
  .
  Cartea lu' Vasilca-Veo Dă în cilă, o fi având copertele lucioase dar.... poza /capu' nu este alu dân sei. Cătați poza dîn ziua î-care a fost prezentată ca Premieră desemnată / desenată de ilustrul nostru conjudețean Dragnea de Gratia&Rahova;.
  POZA cu'capu', cu'coafura aia stufoasă care a devenit virală pe tot mapamondul de televizoare și sateliți.
  ~ coafura tip PELVIAN cu MANTIE ~, ( o specie de maimuță foarte gingașă și simpatică)... de la C T P citire la TV... Digi 24 TV.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.