Primaria Turnu Magurele reabiliteaza cinematograful Flacara. Foarte bine si la mai multe cinematografe.

14 Ianuarie 2021, 21:55 | 4083 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Cinema Flacara
A început reabilitarea Cinematografului Flacăra
Compania Națională de Investitii ”CNI ” S.A. , in calitate de investitor, a dispus începerea
lucrărilor în data de 11.01.2021 la obiectivul de investiții ”Reabilitarea, modernizarea si dotarea
Cinematografului Flacăra din Municipiul Turnu Magurele” .
Valoarea totala a investitiei este de 15.849.812,26 lei, din care contributia Primăriei Municipiului
Turnu Măgurele este de 160.867,68 lei .
Durata de executie a lucrarilor este de 18 luni.
Comentariu turnucustiri: Cinematograful a mai fost renovat pe mandatul lui Mohanu. Atunci și a făcut Rosulescu,casa. A furat tot ce se putea !
Comentariu pagina Facebook a Primariei: 
În perioada ”post-decembristă” obiectivul s-a mai ” reabilitat” de vreo două ori ! Chiar ” spălătorie de bani” să fii fost și tot ar fi trebuit să devină funcțional.
Comentariu pagina Facebook stirideturnu
Asta era punctul slab. Tot orasul este pus la punct, dar lipseste cinematograful. Pai cu 3 milioane de euro, construiati altul de la zero si mai ramaneau bani si de 2-3 filme 
Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Sorin pe 27 Ianuarie 2021, 08:17
#11
PENTRU YO
ESTI SINGURA PERSOANA CARE A SCRIS ADEVARU.. RESPEXT FOR YO
Marius pe 21 Ianuarie 2021, 09:37
#10
Cinema Flacara
Reabilitam un cinematoraf cu 150 de loc*ri cel mult. Investitia 3milioane de euro. Inca o lovitira data de baietii destepti .
Yo pe 18 Ianuarie 2021, 23:41
#9
Reabilitare!
Inca o noua reabilitare iar fondurile sunt destul de grase,supect de grase.Oare cu banii astia se putea reabilita mobilierul din scoli,gradinite? Sau o fabricuta,sa apara ceva loc*ri de munca. Se putea reabilita o cladire si un plan de a atrage investitori,oameni de afaceri? Fara loc*ri de munca orasul moare pe zi ce trece. Prioritatea primarie ptr a salva(daca se mai poate) orasul asta este crearea loc*rilor de munca. Restul(sali de sport,stadioane,parc*ri,cinematografe) se fac dupa...Primariile care au facut asta in alte localitati din tara au reusit iar zonele au inflorit din toate punctele de vedere. In concluzie... LOCURILE DE MUNCA-cheia, restul este doar hotie,o metoda de a mai fura bani si de a se imbogati o firma a nu stiu cui om politic.
THE NAMELESS MAN. pe 18 Ianuarie 2021, 19:40
#8
Draga #7.
Hai sa simplific enuntul din comentariul meu: PROBLEMA FINANTARII REABILITARII ESTE REZOLVATA. TOT DE LA BUNUL NOSTRU STAT. NU DISCUT NICI DE RENTABILITATE, DAR INTREBAREA DACA VOR FI SPECTATORI NU POATE FI OCOLITA. EU ZIC CA NU VOR FI, SI-ATUNCI CE FACEM, VOR RULA FILME NUMAI PENTU SCAUNE????? NU STIU DACA ESTI LA CURENT CU PRECEDENTA REABILITARE, CAND,DUPA CATEVA "SPECTACOLE" FARA ..SPECTATORI, A TREBUIT INCHIS. DACA DESPRE RENTABILITATE NU VORBIM, ATUNCI MACAR DESPRE COSTUL FILMELOR SI A CHELTUIELILOR DE INTRETINERE SA POMENIM.
În sectorul privat dintotdeauna pe 18 Ianuarie 2021, 14:10
#7
Bine măi,NAMELESS MAN,atunci am și eu o propunere!
Dacă am ajuns să vorbim doar de rentabilitate,atunci să desfințăm și librăriile,bibliotecile,chioșc*rile și punctele de distribuire a presei,pe modelul Dragnea.Hai că mai am o propunere.Să reducem cu 50% și organigrama primăriei,adică mai puțin din personalul primăriei,a liceelor și a tuturor celorlalți bugetari care taie frunză la câini,și veți vedea că lucrurile vor merge lafel sau chiar mai bine din punct de vedere financiar,educațional și al serviciilor către pop**ație.Concluzia,mai puțini trântori și mai multe albine.Și nu în ultimul rând,ochii mari pe toate cheltuielile fondurilor de reabilitare,indiferent de unde vin banii.
THE NAMELESS MAN. pe 18 Ianuarie 2021, 09:02
#6
O provocare.
EU ADUC UN INVESTITOR CARE SA REABILITEZE CASA DE CULTURA, CINE IMI GARANTEAZA CA VA ADUCE ARTISTI SI SPECTATORI SI SA FUNCTIONEZE IN CONDITII DE MINIMA RENTABILITATE?. VETI VEDEA CE SE INTAMPLA CU CINEMATOGRAFUL.
Gogol și piticul de la primărie pe 17 Ianuarie 2021, 18:42
#5
Vilcov trădătorul lui Dragnea
După ce vilcov și Ghiță i-a plasat-o pe irinuca tanase. Lui Dragnea iar aceasta i-a pus păsărica

in cap lui Dragnea cei doi l-au trădat isr Dragnea a rămas cel mai fraierit dintr toti,plus a fost prostit și de fiul sau și de prietenii fiului sau.
Insideversion pe 15 Ianuarie 2021, 16:47
#4
Sc*rt si la obiect
Bravo, primăria și la mai mare! Dacă e loc de întors de ce sa nu-si bata joc având in vedere ca are și de cine? Parca vad prostimea stand la coada la "belete", păcat ca nu mai e nea Mishu sa le rupa. Și am și o sugestie pentru primul film ce va rula: Lenin în octombrie, film de groaza și teroare..., cum a scris tot nea Mishu pe vremuri pe un afiș...
THE NAMELESS MAN. pe 15 Ianuarie 2021, 15:24
#3
RUGACIUNEA UNUI DAC.
LA 15 IANUARIE 1850 SE NASTEA LA BOTOSANI MIHAIL EMINESCU, CEL CARE AVEA SA FIE CEL MAI MARE POET AL ROMANIEI SI UNUL DINTRE CELE MAI LUMINATE SPIRITE ALE OMENIRII. PENTRU VESNICA LUI POMENIRE SA-I SPUNEM

RUGACIUNEA

CRAIASA ALEGANDU-TE

INGENUNCHEM RUGANDU-TE

INALTA-NE NE MANTUIE



DIN VALUL CE NE BANTUIE



FII SCUT DE INTARIRE,

SI ZID DE MANTUIRE

PRIIVREA-TI ADORATA

ASUPRA-NE COBOARA

O, MAICA PREA CURATA

SI PURUREA FECIOARA,

MARIE!

UMBRA FACEM PAMANTULUI

RUGANU-NE-NDURARILOR

LUCEAFARULUI MARILOR

ASCULTA-A NOASTRE PLANGERI

REGINA PESTE INGERI

DIN NEGURI TE ARATA

LUMINA ULCE,CLARA

O, MAICA PREA CURATA

SI PURUREA FECIOARA, MARIE!
Miron Tocitu. pe 15 Ianuarie 2021, 13:48
#2
Remember.
Daca nu ma insel-si sunt sigur ca asa a fost- dupa reabilitarea anterioara-nu a fost singura-au rulat cateva filme si apoi a fost inchis din lipsa de spectatori. Apoi, intr-una din incaperi s-au distribuit alimente expirate de la Uniunea Europeana pentru "saracii" care veneau cu gipanele-putere sa le riice si intrau cu ele in parc pana langa cladire. Stimati turneni, de la vladica pana la opinca, voi nu vedeti ca nu le mai arde de cultura la "cultii" nostri concetateni? AU "CASA DE CULTURA" VICTOR, UNDE SE BEA, SE CONSUMA SI DROGURI,SE DANSEAZA SI SE POATE FACE SI AMOR, INCLUSIV MINORII
Cineva pe 15 Ianuarie 2021, 11:38
#1
Drăgușin și Tăbăcitu=cancer
În Alexandria se lucrează la cinematograf de pe prin 2013. Și ghiciți ce? Nici acuma nu s-au finalizat lucrările! Drăgușin este prea ocupat să monteze camere de luat vederi sub diverse pretexte (i.e. în realitate vrea să afle cine îl încornorează)
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.