FC Dragnea (Turris) se retrage din campionat.

13 Ianuarie 2021, 18:16 | 3.521 | 16
Turris Turnu Magurele.
Car Universal

Turris Turnu Măgurele nu mai continua in liga a doua, echipa turneana, cel mai probabil va fi desființată. Dupa ce a pierdut toti jucatorii, echipa teleormaneana  dispare subit din fotbalul romanesc.Oficialii teleormăneni vor înștiința zilele viitoare Federația Română de Fotbal că nu va mai continua  în Liga 2. Decizia vine în urma retragerii sprijinului financiar din partea principalului finanțator Valentin Dragnea și a lipsei de fonduri, Primaria orasului nu este interesata de fotbal.

sursa: teresport.ro

16 comentarii Comentează

 • #16
  Ion pe 22 Ianuarie 2021, 18:55
  Asculta fotbal ..italianul ala al are la mana pe pitic
  Italianu inregiatreaza toate conversatiile cu toti..mafiot se pune la adapost si dupa ataca ..asa este in fotbal
 • #15
  Madalin managerul f c Turris pe 20 Ianuarie 2021, 17:32
  Pt turneni astia pirliti
  Bai ce o dati in mangleala atit mai prostilor care sinteti,va vine rindul sa va liam in pu..a si pe voi cit de c*rind.
 • #14
  ... pe 18 Ianuarie 2021, 13:44
  fotbal
  Dar piticania asta de pimar pe care il avem,nu face nimic,el pe ce lume traieste?
 • #13
  Relu pe 15 Ianuarie 2021, 19:14
  Sa vina rafini
  Sa cumpere italianu
 • #12
  Primarul pe 14 Ianuarie 2021, 19:41
  De pe locul 2
  Bă, dacă ma votați pe mine și ieșeam eu primar aveați echipa in A. Băgam bani de la firma mea și era bine. Mai ne ajuta și Barbu Rrpetentul și făceam ceva. Da așa luați cumpănire sa nu vi se aplece. Eu Claudiu promit ca la următoarele câștig și va fac Micul Orinoco
 • #11
  Turnean pe 14 Ianuarie 2021, 19:37
  Echipa orasului
  Sa se unească de la toate partidele in cons local sa joace Cetatea pe stadion! Manea, R Vasile echipa PNL,că se dau mari suporteri ai lu' Cetatea și îi umfla Marius pe Cetatea!
 • #10
  Vlad Arnautu. pe 14 Ianuarie 2021, 14:35
  Turnu ticalosilor.
  Cand echipa juca binisor si se putea merge la stadion, iar tribunele erau pline de spectatori, i-ati improscat cu noroi pe jucatori antrenori, proprietari, Primarie si pe spectatori. Cand nu mai sunt bani pentru sustinerea echipei va prinse grija si mila de ea! Cata ticalosie si fatarnicie! ADEVARUL SI REALITATEA ESTE CA UN ORAS CA TURNU MAGURELE NU-SI POATE PERMITE SA SUSTINA O ECHIPA DE SPORT,DE TEATRU, DE DANSURI, SAU CANTARETI CU DRAMBA, FORMATA NUMAI DIN MERCENARI INVECHITI, DAR CU MARI PRETENTII FINANCIARE(un fotbalist mediocru castiga mai mult decat un bun inginer, un medic cu multa vechime si prestigiu, sau un profesor cu toate gradele). sunt mari orase in tara, cum ar fi Timisoare, Oradea, Targu Mures, Ploieti,Constanta,etc,care nu pot sa sustina o formatie,nu de performanta,ci numai deasupra liniei de plutire in prima divizie si noi vrem sa avem echipa cu pretentie de a juca in competitii europene!Baaa,da ai dracului ne credem! Si fara fotbalisti crescuti si formati la noi!
 • #9
  . pe 14 Ianuarie 2021, 10:52
  .
  Cat ar mai vrea betivii aia de isi zic fotbalisti la Cetatea sa isi dea la gioale pe asa stadion !Hai, lasa, ca e bine si la Botu Calului , la ce ocne sunteti voi.
 • #8
  Dănuț cuclea zis koyu pe 14 Ianuarie 2021, 10:24
  Sclavii lui dragnea
  Lui #6 ! Băi,excrementule! Ce tot îmi spui mie de toți sclavii din oraș? Sunt toți la fel ! Niște mwiști!
 • #7
  Saioc pe 14 Ianuarie 2021, 04:57
  pentru Tembeli
  Gata mai baieti,haideți la primarie peste ei sa duca echipa mai departe ca tot nemulțumiți am fost în oras ca este echipa lui Dragnea,uite ca a venit momentul sa fie a orașului, a primarie, a domnilor de la PNL,PSD,sau ce dracu mai sunt pe
 • #6
  Z pe 13 Ianuarie 2021, 21:17
  Lui #3
  Băi căcatule, nu unul ca Batacliu, sclavul fraților Codrea era în staff-ul de campanie a lui Crăcea? Nu Batacliu era unul dintre trepădușii din jurul lui Dragnea jr? Nu Dragnea jr. se pupa bot în bot cu Crăcea la separeu la nenea Iancu? Nu te grăbi să negi, sunt fotografii, care vor fi făcute publice cât de c*rând. Așteaptă ca looserul de Crăcea să fie numit într-o funcție înaltă, și vin ele și fotografiile alea! Acum pe bune, tu cui plm vinzi bășinile astea drept parfum băi p..lă cu urechi?
 • #5
  Bolintineanu pe 13 Ianuarie 2021, 20:25
  Clasamentul in urma performantelor lui Valentin Dragnea
  1. Livache ajutat de Valentin și Ilie dragne. A ajuns la Rahova
  2.ferma salcia distrusă și totodata distrugerea și de destine de oameni
  .
  3.echipa de fotbal distrusă (echipa protejata de Burleanu de la FRF


  Urmează !ce urmează?
  Distrugerea NUTRelo
  Distrugerea agrotrust
  Distrugerea teldrum
  .in anul 2015 pe 28 Februarie consilierul de taina al lui Dragnea,Emil LUngu a prognozat acest lucru facind o afirmație,,pe ce pune mina copilul lui șefu(Dragnea ) distruge tot.
 • #4
  Suporter pe 13 Ianuarie 2021, 20:16
  S-a terminat minciuna
  Era de așteptat acest deznodământ și previzibil! Pe stadion ar trebui lăsată Cetatea!
 • #3
  Dănuț cuclea zis koyu pe 13 Ianuarie 2021, 19:33
  Sclavii lui dragnea
  Păi,nu urlați voi,pesediștii, că e sportul turnean, că avem stadion ! Ce mwiști ! Cucleo, ești mare sportiv,la băutură !
 • #2
  ... pe 13 Ianuarie 2021, 19:08
  ..
  sa vina dna-ul...
 • #1
  capcaunu pe 13 Ianuarie 2021, 19:00
  se stie
  gigi a distrus tot acum o sa fie ti-tu-lar la solar!!!hai cu leutii pe municipal!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.