Popa Marin de la Videle este cel santajat cu placuta suedeza. In patru luni a platit peste 60.000 de euro!

10 Ianuarie 2021, 22:20 | 2.124 | 1
Popa Marin
Car Universal

Preotul care își călca enoriașii în picioare pentru a-i vindeca de boli și ghicea în Evanghelie, șantajat cu un film compromițător, cu tentă sexuală. În patru luni, a plătit peste 60.000 de euro!

Mai mult, aici>>gandul.info

1 comentariu Comentează

 • #1
  Enoriasul revoltat pe 11 Ianuarie 2021, 18:53
  Desfranatii care ne dau sfaturi si povete
  Sunt tare multi din astia care spun ca propavaduiesc religia catre credinciosi.Asta e un caz ”fericit”,cu persoane majore.Dar ce ne facem cu cei ce abuzează minorii?Apropo,stiti cate lacase de cult sunt azi in Romania?Putina atentie,va rog!
  -aprox.28.000 din care aproape 17.000 sunt ortodoxe.De aproape 50 de ori mai multe decat spitalele,si de 3 ori mai multe decat scolile.
  -sunt peste 15.500 de preoti platiti de la Bugetul de stat,de ce?Romania este singura tara UE care isi mai plateste preotii din bani publici.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.