Silviu Bogdan, manager Turris Turnu Magurele - echipa poate ajunge sa joace cu gastele sau sa formeze jucatori tineri.

5 Ianuarie 2021, 11:58 | 2.235 | 8
Silviu Bogdan
Car Universal

Silviu Bogdan stie ce spune si ar trebui ascultat, daca se vrea un proiect sanatos. Bani foarte multi, milioane de euro, aruncati pe apa Dunarii. Asa e cand te inconjori de prosti. Chiar daca milioanele de euro ar fi trebuit sa mearga spre locuri de munca, e bine sa continue activitatea clubului cum spune Silviu Bogdan. 

Mai mult, aici>>liga2.prosport.ro

8 comentarii Comentează

 • #8
  Rares pe 18 Ianuarie 2021, 23:36
  Pt unu care a jucat fotbal
  Prietene draga,daca matale jucai fotbal,sunt sigur ca nu intrai sa comentezi pe aici,din doua motive,
  1. daca ai jucat fotbal ai încasat un salariu pentru ce ai prestat la echipa la care ai jucat !
  2. Daca jucai fotbal cred ca știai ce inseamna sa promovezi de la liga 5 a pana în min 95 promovabil la liga 1 .
  Cred doar ca esti un măscărici,un purtător ilegal ghete și echipament care ai trăit din ferma de pui cetatea sau combinatul chimic turnu magurele,te pupa tata !
  După 35 de ani a mai promovat o echipa de fotbal din turnu la liga 2 a,pentru mintea ta de cacacios nu inseamna nimic,pentru noi suporterii da .
  Hotul de Dragnea a dus echipa în liga 2 a,va rugam pe voi cacaciosilor sa continuați!
 • #7
  Florin pe 6 Ianuarie 2021, 14:29
  Ce va mai place barfa
  6 comentarii,dar cate dintre ele sunt la subiect?O sa ajungeti sa comentati si vremea probabila.Orice subiect prezentat este dat la o parte si intervine invariabil barfa specifica oamenilor mici,despre alti oameni lafel de mici.
 • #6
  Rica de la odaia pe 5 Ianuarie 2021, 21:08
  Cetatea
  Cetatea este a turnenilor! Hai leuții!
 • #5
  Ionuț pe 5 Ianuarie 2021, 20:07
  .
  Mintei iuliano,baga din top!
 • #4
  iuliana pe 5 Ianuarie 2021, 14:25
  Pentru # 2
  Mananci cacao,nu vreau sa-mi pun buze noi,deoarece am buze foarte sexi.Noi dam arenda 1500 kg de grau la hectar. Incheiati contracte cu DGI.
 • #3
  Unul care a jucat fotbal pe 5 Ianuarie 2021, 13:38
  Culegeți ce ați semănat
  Cu tractoristul ăla de Mădălin,în proiect și poză,succesul este asigurat.Cacari nu face parte din acel proiect?Uite,asta e cauza din care totul merge pe dos în zona aia.Un mare hoț,s-a înconjurat de toate sc*rsurile și toți semianalfabeții,le-a dat drept de decizii și i-a pus acolo unde nu le fierbe oala nici într-o mie de ani.Și asta e valabil și pe la Primăria Turnu Măgurele și CJ Teleorman.
 • #2
  Pt cetățeanul cu arenda pe 5 Ianuarie 2021, 13:27
  ,
  Baga tu la Gică Dinu ca mai iei o p**a ! De-abia te așteaptă norusa Iuliana, ca vrea să-și pună buze noi, prin Bangladesh.
  Stai liniștit omule, ca scapi de dracu și dai de tacsau !
 • #1
  cetatean cu pamintul in arenda la Nutrello pe 5 Ianuarie 2021, 12:20
  Bine stiut
  Nu am primit arenda pentru anul 2020 de la Nutrello. Ma gandesc sa bag pamantul la Gica Dinu UN OM FOARTE SERIOS si care ofera 1500 kg de grau la hectar.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.