Danut Cuclea n-a adresat turnenilor un mesaj pentru Anul Nou. In campania electorala a avut timp pentru toate, era interesul lui.

02 Ianuarie 2021, 14:09 | 2302 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Celentano

Celentano nu a facut nicio urare turnenilor. Pe site-ul Primariei este un "La multi ani" din partea institutiei, cladirea a prins viata. In campania electorala, Danut a postat foarte multe fotografii si poze, acum nu s-a deranjat. Aici e vorba de bun simt. Desi este un bugetar de lux, primarul nu a facut un gest de normalitate. Il doare la basca. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Sa dea cel de Sus pe 22 Ianuarie 2021, 12:45
#7
Un la multi ani
Cu executare pentru primar... sa sper(m)am ca si cuclea va ajunge dupa seful lui la rahova. Cel care si.a ras mustata ca sa nu zgarie bilele colegilor de camera cand "dormeau" in pozitia 69...
NAMELESS MAN. pe 03 Ianuarie 2021, 12:16
#6
Completare.
1-Am uitat sa mentionez faptul ca felicitari scrise s-au distribuit(am primit si eu) si din partea PNL

2-Stimate Oprea, sau cum te-o chema, daca nu esti la c*rent cu problemele administratiei locale(nici macar nu citesti hotararile Consiliului local si habar nu ai cum sunt votate!) stai nenicule in banca ta si nu mai bate campii cu lozinci marxiste si neomarxiste. CUI VREI TU SA SPUI SI SA MAI FII CREZUT CA IN 30 DE ANI NU S-AU FACUT CONTROALE DIN PARTEA ORGANELOR DE STAT IN DREPT?! FRUSTATI CA TINE CARE LATRA LA LUNA,NU CU BURTA GOALA, CI CU EA PLINA CU ROADELE MUNCII ALTORA, TOT HAHALERE RAMAN!(NOTA:NU SUNT pesedist, AM ACTIVAT MULTI ANI IN CADRUL ORGANIZATIEI LOCALE PNL, DAR M-AM SCARBIT DE CARACTERUL INFECT AL CELOR CE-AU ACAPARAT CONDUCEREA)
PNL pe 03 Ianuarie 2021, 12:15
#5
Felicitări
Felicitări d-lui Stuparu Petrică pentru noua funcție de consilier județean Teleorman!
Oprea pe 02 Ianuarie 2021, 21:44
#4
Hai să dezbatem și probleme mai serioase și de interes maxim
Domnilor redactori,hai să nu mai vedem pozele,mutrele,și să ascultăm minciunile unor hoți și incapabili.Prea îi băgăm în seamă pe acești călăi.Trebuie adus în prim plan felul cum s-au cheltuit bugete locale de 30 de ani încoace.Unde s-au dus banii și cine e responsabil pentru jaful creat?Și astfel de probleme sunt foarte multe.
Marin pe 02 Ianuarie 2021, 20:26
#3
Și l-a durut tot timpul
Măi,oameni buni,ce fel de așteptări mai aveți de la astfel de specimene de slugoi.După ce și-au bătut joc de viața cetățenilor

și de viitorul copiilor și nepoților lor,de banii lor,ce rost mai au niște cuvinte ticluite care fac și mai mult rău,citindu-le?Mă întreb,și acum e mândru de acestă fotografie?
gheorghe pe 02 Ianuarie 2021, 14:42
#2
ion
a dat cu artificii azinoapte sa traiasca danut !
NAMELESS MAN. pe 02 Ianuarie 2021, 14:32
#1
cARAGHIOSILOR!
Poate nu ai cautat tu in cutia postala, sau a fost postasul liber. Eu si foarte multi turneni am primit felicitari color prin posta. As vrea s=o prezint, dar calulatorul meu este din vechile generatii si nu poate transmite imagini. Pe de alta parte, ce nevoie mai aveam de alte felicitari, doar ne-a felicitat dnul Iohannis!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.