Turris Turnu Magurele, aproape de desfiintare.

02 Ianuarie 2021, 08:12 | 3262 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Turris Turnu Magurele.

Noul an nu vine cu vești tocmai bune pentru fotbalul teleormanean, mai multe voci susțin ca Turris Turnu Măgurele este foarte aproape de desființare,  după un sezon foarte bun in care a ratat promovarea la mustață,  a urmat un sezon nu tocmai reușit, cu 5 etape înainte de finalul sezonului, echipa se afla pe poziția a 13-a a clasamentului, cu sanse infime de a prinde play-off-ul. A urmat pauza competițională, cu plecări în masă a jucatorilor de la echipa turneana, plecări care aveau sa anunțe o posibilă desființare. 

sursa: teresport.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
CODRIN. pe 04 Ianuarie 2021, 18:21
#5
Adevarul este altul. leste
Se va muta Dinamo la Turnu Magurele si Turrisul la Saelele.
Dinamo -steaua pe 03 Ianuarie 2021, 19:03
#4
Distrugatori
Dacă Știrea este adevarata,este pacat d,Dragnea a distrus PSD-ul și acum fiul pe tot ce pune mina.Pacat,dar aceasta echipa,trebuia sa se numească fc Coldea,sau fc Burleanu sau fc Dîncu.,
De la un privat pentru un bugetar pe 02 Ianuarie 2021, 20:40
#3
Si eu am sperat ca veti disparea odata
Iar au scos capul aparatorii fara nume.E posibil sa ai dreptate,ca de sarbatori nici maidanezii sa nu aiba stomacul gol,insa multi dintre votantii PSD,da.Si pe langa,si altii care nu au participat la dezastrul facut de ei in ultimele decenii.La multi ani si sa c*rga sentintele,ca Slava Domnului,dovezi sunt destule!
NAMELESS MAN. pe 02 Ianuarie 2021, 16:36
#2
Codrin
Nici cainii maidanezi nu mai au stomacul gol. Unii insa, cum este p(r)ostacul #1(precum autorul), au capul gol!Speram ca incepand cu acest an veti termina cu cretinismele, dar ti-ai gasit!
Șut și gol pe 02 Ianuarie 2021, 12:32
#1
Așa e când alegeți cu stomacul,gol!!!
Era și timpul să li se termine mofturile,dar și finanțele aruncate pe geam,ale acestor hoți și incapabili.Cel puțin acum știm pentru ce va folosi stadionul pe viitor.Cum,nu știați?Va fi închis 24 de ore zilnic,iar deschis numai atunci când se va prezenta Cuclea la o alergare ușoară după vreo afacere,vreun pahar în plus sau în urma câtorva minute de sex.Acum că am văzut limitele și competențele tuturor potentataților zonei,nu rămâne să scoateți din peisaj decât un singur personaj,un pitic prost și arogant.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.