Accidentul de la Lita si clanul Dragnea - In acel loc nu exista iluminat public si trotuar.

30 Decembrie 2020 | 4370 vizualizări | 5 comentarii
Accident.
Accident.

Accidentul din comuna Lita a avut loc in anumite conditii: lipsa iluminatului public si a trotuarului. Inaintea accidentului, am publicat despre un autocamion al firmei Nutrelo. Autocamionul era incarcat peste normele legale si transporta azotat. Firmele clanului Dragnea pun in pericol viata celor din jur. Iluminatul si trotuarul lipsesc pentru ca asa au dorit stapanii. Bineinteles, soferul este principalul vinovat pentru producerea accidentului. 

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Fulgu pe 31 Decembrie 2020, 07:31
#5
precizare
Eu,adică Fulgu,Bujoreanu și Pastrama sintem polițiști bestiali la Turnu Măgurele,nu facem nimic,sintem pașnici.
Eu Fulgu' pe 30 Decembrie 2020, 21:11
#4
Un fâs,i-am ciuruit
Eu Fulgu' Frizeriu, împreună cu fratile meu Răzvan Bujoreanu și sângele nostru Pastramă de la brigadă, vă spunem cu mâna pe țigara aprinsă cu "busuioc și pătrunjel",că există miliție la Turnu-Măgurele, hai pa și vă pup!
. pe 30 Decembrie 2020, 12:59
#3
.
Nu mă, prima data trebuie sa ia masuri miliția și apoi sa meargă cu propuneri la dl proc*ror. Dar care miliție, ca în zona turnu nu exista.
Un turnean. pe 30 Decembrie 2020, 12:18
#2
Observatii dupa privirea fotografiei.
-In fundal se observa doua bec*ri aprinse pe stalpi;-In dreptul locului accidentului sunt stalpi fara lumuni,posibil cu bec*rile sparte,cum se mai intampla si pe la noi;-trotuar nu e,dar loc e berechet pentru pietonni.Celedoua ersoane circulau pe drum,asa cum fac si unii cetateni turneni;-SI PIETONII SI SOFERUL POARTA VINA.-Nu vad ce amestec are Dragnea in nenorocirea asta; poate tot atata cat idiotul de autor.
Proc*ror pe 30 Decembrie 2020, 09:41
#1
Crima
Proc*rorul Badoi ce face?nu ia masuri?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.