Firma lui Tene, din G2, vinde pocnitori la minori! Cine il sustine pe acest individ? Nu cumva Cuclea?

29 Decembrie 2020, 18:40 | 2929 vizualizări | 11 comentarii
Car Universal
Pocnitori

Comentariul zilei

Firma lui Tene, din G2, vinde pocnitori la minori! Cine il sustine pe acest individ? Nu cumva Cuclea?

Citeşte şi
Comentarii (11) Adaugă comentariu
Pocnitori pe 22 Ianuarie 2021, 12:33
#11
Sunt alde țene astia
De analfabeti functionali. Rau a ajuns telemormanu daca si astia sunt "smecheri". Le dai la toti analfabetii, la de.alde lache d.astia arme si munitie pe mana bai frate. Autorizatiile lu peste luate pe spagi. Ca ei nu isi stiu nici cnp.u din minte... nu stiu cum e legea, dar nu ar fi normal sa dea si o serie de teste psihologice inainte sa deschida o firma d.asta!?
Paul pe 02 Ianuarie 2021, 13:33
#10
Mitica,deschide bine ochii
Miticaaa,mai calm,ca-ti plezneste ceva la cap,daca mai e sub control!Si nu mai amesteca bruma aia de istorie cu faptul ca uiti sa-ti iei medicamentele la timp.Tu crezi ca simplu fapt ca actualul prefect nu-si face teaba sau isi va face treaba mai repede si mai eficient,va rezolva problemele de decenii,împamantenite de clica hotilor si prostilor din PSD?Ehei,e cale lunga si mai avem mult si bine de asteptat pana va licari putin luminita de la lungul capat al tunelului.Atata timp cat haosul,lacomia,hotia si fara de legea au domnit peste un popor de adormiti,dreptatea,educatia,meritocratia,bunul simt si chibzuinta nu vor fi prea usor de resimtit.
Mitică pe 01 Ianuarie 2021, 21:00
#9
Lui Preda
Măi c*r pictat, ce face prefectul, care este reprezentantul lui Cîțu în teritoriu? Nu este el șeful deconcentratelor, inclusiv al Poliției în Teleormanistan? Poliția ce face? De ce nu ia măsuri? A, umblă pe străzi să dea amenzi pentru neportul măștii (ilegală protrivit deciziei CCR nr.152/06.05.2020, dar și a deciziei Curții de apel Buc*rești din 23. 12.2020). Băi căcaților, făceți-vă datoria, că altfel venim peste voi liberaii p...lii. Când o să urle foamea ca lupii, Allah să vă păzească de mânia poporului! Sau o să trageți în popor ca la 1907?

Gicu pe 31 Decembrie 2020, 15:52
#8
Ptr Ilie
Nu te doare capul,Ilie? Asta era ideea... formarea dativuluismile) Dragi tovarasi... datorita,multumita,gratie lui Ilie limba romana supravietuieste
Preda pe 30 Decembrie 2020, 11:15
#7
PT ILIE!!
Bravo Ilie!! Putini ca tine!!

Scris corect: Vine pocnitori minorilor?
Preda pe 30 Decembrie 2020, 11:14
#6
PT GOGU
GOGULE SUGI CUYU!!
Miki de la 3 pe 30 Decembrie 2020, 09:38
#5
Metodă veche de spoliat bugetele din bani publici
Toate șmecheriile cu iz puternic de infracținalitate,tip ECONOMAT,vor ieși c*rând la suprafață.Vom afla cum s-au cheltuit banii din bugetul local în anul 2020 și mai înainte de acestă perioadă grea de pandemie.Domnule Cuclea,chiar nu aveți nicio tresărire de teamă,o remușcare pentru tot ce s-a întâmplat în primărie și cu ”sprijinul” conducătorilor și angajaților ei?Așteptăm și o sesizare din oficiu a Parchetului de pe lângă Tribunalul Turnu Măgurele,a SRI Teleorman și a Curții de Conturi.Să vadă și turnenii unde s-au dus sume foarte importante de bani,și pe ce.Și,bineînțeles,în buzunarele cui au ajuns.
Gogu pe 30 Decembrie 2020, 06:56
#4
Politia e vigilenta
Pai vinde pocnitori și Dactari cu pocnitoarea lui Costică la florăria unde a deschiso lângă chinezi unde a facut o cascarabeta fără autorizatie fără contract de inchiriere și vinde coroane furate din cimitir fără casa de marcat fără contract cu CEZ fără aut de funcționare de la primărie Bravo Țiganiada pu neti ochii pe români jegmanitii
Vasile pe 29 Decembrie 2020, 23:29
#3
Vasiliev
Cică Manea e in spatele lui fir-ati ai dracu'.
Adriana pe 29 Decembrie 2020, 22:17
#2
sluga primarului
Foc*rile de artificii de la revelion se fac cu firma lu Tene! Comisionul probabil e gras!
ilie pe 29 Decembrie 2020, 21:44
#1
pocnitori
Individul rau face.Asta nu te scuteste de invatarea limbii romane, analfabetule. Cazul dativ NU se formeaza cu prepozitia LA !
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.