Turnu Magurele - sarbatorile sunt triste si urate. Pentru conducerea Primariei - sa nu va bucurati de sarbatori, scarbelor!

24 Decembrie 2020, 20:06 | 1.725 | 1
Turnu Magurele.
Car Universal

Turnu Magurele trece prin cea mai neagra perioada. Salariul minim este de baza. Saracia a pus stapanire pe oras. Conducerea Primariei castiga de zece ori mai mult. Danut Cuclea traieste cat zece turneni. Sa aveti bucurii pe masura la cum arata orasul. 

1 comentariu Comentează

  • #1
    Daniel Sarampoi. pe 25 Decembrie 2020, 13:57
    Degradant, dle daciu.
    Nu mi-asi fi inchipuit nici in cele mai negre momente din viata ca voi ajunge sa vad in ce hal de decadere psihica si morala poate sa ajunga un individ (era sa zic om, dar multumesc lui Dumnezeu ca m-am corectat la timp!) despre care multa vreme aveam impresia ca este un om onest. Iarta-l, Doamne, ca nu stie ce zice!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.