Aici sunt banii dumneavoastra! Procesul Teldrum - Virdol Mihaita (fosta Cherbeleata) a supt bani publici de la țâța Teldrum. Stie sa suga cu buldoexcavatorul.

21 Decembrie 2020 | 4027 vizualizări | 5 comentarii
Mihaita si buldoexcavatorul
Mihaita si buldoexcavatorul

Vîrdol Mihăița, soția lui Ion Florian: “Îmi mențin declarațiile. Ii cunosc pe inculpați de la televizor. Pe domnul Ion Florian îl cunosc pentru că sunt partenera sa de viață. Eu nu am acces la el la “servici”, el nu amestecă lucrurile. Am o întreprindere individuală. Am un buldoexcavator cu care prestez servicii și îl închiriam. Una dintre firmele beneficiare a fost WFA Impex SRL. 

Citeste si: ELENA VLAD, MEDIC PNEUMOLOG TÂRGU JIU – SUNT CONVINSĂ CĂ UN ASTFEL DE VIRUS NU ESTE CREAT DE NATURĂ. REPLICA LUI ANDREI PLEȘU, MEDIC PROSTOLOG

La achiziționarea acestui buldoexcavator m-a ajutat domnul Florian, mi-a împrumutat niște bani pe care i-am restituit. Am avut și cu societatea Teldrum pentru deszăpezire, nu mai știu sigur. Nu mai știu în ce an. Din câte îmi amintesc, am lucrat 3 luni de zile. Eu personal am mers la societatea teldrum și am depus oferta de colaborare fără intervenția soțului. L-am auzit vorbind la telefon și menționând societatea teldrum, dar nu știu în ce au constat relațiile comerciale. În septembrie 2015 trebuia sa plecam în concediu în Turcia, la care am renunțat pentru că Ion Florian nu a putut să meargă din cauza programului de lucru foarte încărcat”.

Mai mult, aici>>liberinteleorman 

 

Comentarii (5) Adaugă comentariu
Femeia usoara pe 02 Ianuarie 2021, 13:16
#5
Doamna swing
După cum unii poate stiti doamna mihăilă în trecut când era căsătorită cu tatăl fetei ei nu dau nume practica impreuna cu mai multi oameni cu putere în acest județ partide swing asta o stie ft multă lume pe actualul soț il cunoaste încă din anii liceului si dupa cate stiu erau "prieteni foarte foarte apropiati de familie"se stie ca atunci cand doamna s a despărțit de fostul soț a fost prinsă când....cu mata n sac soțul drept răzbunare a babardito pe fosta actualului daca ma înțelegeți !!!va urma multi mai picant!!@
Vasile pe 22 Decembrie 2020, 20:51
#4
Pseudo Ilie de la sculărie
Bă, tu ai băut apă după Ponta. Numai așa se explică faptul că plagiezi un brand lansat de altul. Secundo,hai să parafrazez pe originalul Ilie, Mein Liebe und Die Grosse Idioten Kamerad, tu crezi că o amărâtă care a cumpărat un buldoexcavator este marele deturnator de fonduri viat Teldrum? De fapt la ce mă pot aștepta de la un plagiator, un ratat care nu e în stare să facă nimic concret decât să fure (ups, vorbim de funie în casa spânzuratului!)? Sfatul meu? Du-te fix acolo unde ai stat 9 luni moca, încuie-te acolo și înghite cheia! Poate așa scăpăm de impostură și de inconfundabilul danf de idiot de care duhnești!
Nelu din Poiana pe 22 Decembrie 2020, 20:37
#3
S-a umplut tara de buldoexcavatoriste
Fetita asta vindea pe la magazinul de pescarie,dar s-a orientat,i-au placut banii,si cu mirosul specific unor anumite femei,s-a apucat si ea de acoperit sotul hraparet,de unde ea suge grav.Inca o parapanta,buldoexcavatorista,care s-a lipit de un papagal care a furat de a rupt dupa reteta Dragnea TelDrum.Stieeee,Pitis!Ia sa vedem,parchetul,SRI,stiu si ei de ”intreprinzatoarea” asta?
Ilie de la scularie pe 22 Decembrie 2020, 18:52
#2
Postacul psd VASILE
Măi Vasilică, prostovane,tu asta ai înțeles din articol?Aici este vorba de "ingineriile" PSD-IȘTILOR ca să fure banii publici și să-și acopere furaciunile. Pentru ce îi trebuia koorvetei buldoexcavator?Mai degrabă avea nevoie de pooli mecanice.
Vasile pe 22 Decembrie 2020, 13:36
#1
Postare de căcat
Ce articol de tot căcatul! Nu mai ai subiecte Claudiule? Ce mare afacere poți face doar cu un amărât de buldoexcavator? Tu nu vezi cât de penibil ești? Cât de cretini au fost ăia care au pus ștampila pe unul de teapa ta?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.