Alegeri parlamentare - PNL Teleorman a obtinut locul 3 pe tara.

10 Decembrie 2020, 18:15 | 2311 vizualizări | 6 comentarii
Car Universal
PNL

PNL Teleorman a fost intrecut de organizatiile judetene din Giurgiu si Sibiu. Procentul obtinut de penelistii teleormaneni este de 39%. Asteptam sa vedem ce poate face pentru dezvoltarea judetului. 

Citeşte şi
Comentarii (6) Adaugă comentariu
Irina Nitulescu. pe 13 Decembrie 2020, 20:03
#6
Complet gresit.
In realitate clasamentul este urmatorul: -Buc*resti-tTimis-Prahova-Neamt-Bihor-Teleorman.Deci am intrat in PLAY OFF. DAR CAT DE MULT NE-A COSTAT!
Ovidiu Nenitescu. pe 13 Decembrie 2020, 11:43
#5
Folositi aritmetica.
Nu se intelege ce calcule ati facut si ce criteriu ati folosit?! Eu as propune sa faceti un clasament PE JUDETE, CU NUMARUL TOTAL DE PARLAMENTARI(SENATORI+DEPUTATI).

NOTA:Sunt un cetatean roman care ma straduiesc sa fiu cat se poate de obiectiv si neutru politic.

Parerea mea este ca ACTUALUL GHIVECI PARLAMENTAR ESTE TOXIC PENTRU TARA SI CA ORICE COALITIE DE GUVERNARE S-AR FORMA NU VA AVEA VIATA LUNGA. POATE O ALIANTA SOCIAL LIBERALA AR FI MAI VIABILA.
LIVIU OLTEANU. pe 12 Decembrie 2020, 14:11
#4
Lui George I. -FARA JIGNIRI.
NUMAI LA ARGUMENTE SERIOASE SE RASPUNDE CU ARGUMENTE SERIOASE, ORI CEEA CE SPUI TU SUNT SIMPLE LOZINCI POLITICIANISTE. CA SA NU EXISTE DUBII DESPRE OPTIUNILE MELE POLITICE ITI SPUN CA NU CRED IN SINCERITATEA SI CINSTEA NICI UNUI POLITICIAN, IAR DACA AM VOTAT PE CINEVA, AM FACUT-O NUMAI DUPA CE L-AM COMPARAT CU CEILALTI COMPETITORI, APLICAND FILOZOFIA UNEI VORBE DIN BATRANI:"DINTRE DOI DRACI, IL ALEG PE CEL CAFENIU"! PENTRU A PUNE PUNCT ACESTEI DIVAGATII ITI PUN DOUA INTREBARI:

- CUNOSTI VREUN LIBERAL CARE A AJUNS MARE OM DE AFACERI SI(SAU) RESPECTAT POLITICIAN NUMAI PE CAI LEGALE SI MORALE??-CE DEOSEBIRE ESTE INTRE LIVIU DRAGNEA, CETATEAN AL COMUNEI SAELE, CU 2065 LOCUITORI SI COSTEL BARBU, CETATEAN AL COMUNEI SUHAIA CU 2037 LOCUITORI? PRIMUL A VISAT SA AJUNGA SEF DE STAT SI A AJUNS "OASPETE DE ONOARE" LA RAHOVA, AL DOILEA, DUPA CE A ADUS COMUNA SUHAIA IN ELITA BRACONIERILOR DE PESTE, A AJUNS SECRETAR GENERAL ADJUNCT AL GUVERNULUI, PARLAMENTAR SI TOT LA RAHOVA VA AJUNGE,
Gigel Ciucă pe 11 Decembrie 2020, 15:00
#3
Biroul
Lui Bitanu (Barbu ) deputatatul de Suhaia i s/a sigilat borșul la guvern .?????????.CE va urma.
. pe 11 Decembrie 2020, 09:36
#2
.
George, tu cred ca nu lucrezi nicaieri. Sau te superi ca nu ti-au dat profesorii note mari la scoala sau ca nu te-au facut doctorii mai inalt si mai frumos. Sunt 1 milion de bugetari si 4 milioane de angajati la privat. Ghici unde sunt cele mai multe contracte,,la negru" ? Cand salariile la buget erau foarte mici si un doctor era platit cat un sofer era bine? Sau tu atunci nu aveai voie la calculator? Termina cu prostiile astea si treci la munca.
George I. pe 10 Decembrie 2020, 19:20
#1
FACEȚI BINE,NU VĂ COSTĂ NIMIC
Ne așteptăm și noi,toți votanții PNL,și cred că toți ceilalți cetățeni, la un trai mai bun,și nu în ultimul rând,impunerea de către conducătorii aleși,la respectarea legilor și a unei conduite morale a tuturor conducătorilor din toate instituțiile publice.Mai precis,cu toții în slujba cetățeanului.Asta nu ține de cât de bogat sau sărac este bugetul local,județean sau național,ci doar de respectul față de contribuabilii acelor bugete,de conștiința fiecăruia dintre conducători,și de respectul față de cei ce plătesc salariile bugetarilor.Și când spun asta,mă gândesc la salariile destul de mari ale bugetarilor,salarii care depășesc cu mult pe cele din domeniul privat.Inainte de a-mi da un răspuns,vă rog să vă gândiți bine.Fără jigniri,și dacă se poate,cu argumente serioase.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.