Teleorman - PNL are mai multi parlamentari decat PSD. Pesedistii au luat-o pe cocoasa.

09 Decembrie 2020, 12:38 | 2366 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
PNL

PNL are trei deputati si un senator. PSD - 2 deputati si un senator. Tinand cont ca au luat-o la bot, asteptam punctul de vedere al pesedistilor. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
codrea pe 14 Decembrie 2020, 09:25
#7
hai ca de fapt o luaram noi de cioc
oficial psd are 3 deputati si 1 senator, iar pnl are 2 deputati si 1 senator



https://www.stiripesurse.ro/lista-definitiva-a-deputatilor-si-senatorilor-cum-se-impart-pe-judete-si-pe-partide-cele-465-de-mandate-document_1547620.html
. pe 11 Decembrie 2020, 09:32
#6
.
Vad ca se pastreaza decenta si nu se publica acele comentarii injurioase numai in cazul in care ele ar injura peneleul. Tot ce e anti PSD merge, restul se cenzureaza. Un site extrem de profesionist, desigur. In rest, ce daca PSD a castigat alegerile, planul fusese facut pentru ceilalti. democratia? Vrajeala, nu este Guvernul Meu, nu sunt de acord cu ce vrea poporul ! Bravo, domnule presedinte !
Voce simplă pe 09 Decembrie 2020, 23:04
#5
Lui #4,că văd că s-a simțit atins
Nu știu cât de importantă e forma capului,dar ceea ce se află în el este tot ce contează.Îți mai repet încăodată,guvernul și majoritatea parlamentară vor fi alcătuite din cu totul alte partide decât PSD.Eu cred în continuare că ai greșit site-ul,deși ți-am indicat unde e mai bine pentru unul ca tine,să guiți.Iar partidele alea ”docile”,erau cele cu care urmați să vă uniți voi,PRO România(ai uitat de ALDE?),PER,PPU-SL și PRM.Băi,dar mulți mai sunteți,Marcele.Ăsta e numele de scenă sau de acoperit?
Marcel (administrator site: Costin Matresu) pe 09 Decembrie 2020, 17:47
#4
Pentru vocea simpla.
Vocea simpla a unui cap patrat si gol.Tu te crezi un superiohannis daca ai si facut\"guvernul meu\" compus din eternul si fascinantul penele si inca doua partide docile, care vor face sluj in fata celui mai idiot dintre pamanteni. Din pohtele lui ce le pohteste va iesi un kklaus!
O voce simplă pe 09 Decembrie 2020, 17:28
#3
Datul cu părerea la români ne-a înrăit și ne-a divizat
Băi,comentatori cu limba scoasă la fundul partidului ticălos și hoț,partid care a distrus și umilit o țară-ntreagă.Văd în voi niște personaje total superficiale,needucate și pline de venin,care își varsă tâmpeniile și neputința pe un site care ne livrează niște informații corecte.Și cum guvernul și majoritatea din parlament va fi făcută tot de alte partide altele decât PSD,arătați că sunteți și neinformați sau răuvoitori.Sau pur și simplu,proști.Și dacă nu vă convin informațiile,intrați pe Site-ul Știri de Turnu,poate acolo ați ieșit învingători,capete seci.
Vai de noi pe 09 Decembrie 2020, 16:57
#2
,
La bot ai luat-o tu, autorule !
Crina. pe 09 Decembrie 2020, 14:26
#1
Ei si...?
NU ARE NICI O IMPORTANTA, TOTI FAC PARTE DIN "PARTIDUL NOSTRU"! ASA CA LA BOT AI LUAT-O TU, AUTORULE SI CEI CATIVA DIVERSIONISTI DE LANGA TINE.NOI AM VREA SA COMENTATI SI DESPRE ORBAN SI CRACEA.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.