PSD a luat-o, direct, in bot.

06 Decembrie 2020, 22:36 | 3932 vizualizări | 15 comentarii
Car Universal
Celentano

Se anunta timpuri interesante pentru toti stapanii acestei zone. Sa te fereasca Dumnezeu sa traiesti in timpuri interesante” suna un vechi proverb chinez. Celentano va face disponibilizari masive. O sa culegeti ce ati semanat. 

Citeşte şi
Comentarii (15) Adaugă comentariu
RRL pe 09 Decembrie 2020, 13:48
#15
Hai să vedem cine a luat-o...
Deocamdată,PNL are mai mulți parlamentari în Teleorman.Iar la nivel central,tot ei vor fi cei ce vor face un guvern.Acum deducem și care sunt cei ce au luat-o acolo unde ne spui tu.Mai era unul pe la Constanța care,după o campanie electorală,sus pe o șcenă,ne spunea tare și sec,și fără pic de rușine:”Iar ați luat-o la cioc”!Cine era animalul,și unde se află azi?Vă spun doar prenumele,sau cum spunea ministresa Carmen Dan,pronumele.Uite,Nicușor,beat mort la semafor.Hai c-a ieșit și o rimă.Și cam lafel găndea și frățiorul lui,Măzărică,azi coleg de politică penitenciară cu umflatul infractor.
Radio EREVAN pe 08 Decembrie 2020, 17:22
#14
Oare?
Din datele publicate se deduce ca, de fapt, PSD v-a luat in p**a!
Z pe 07 Decembrie 2020, 22:07
#13
Lui Culcică
Băi prostul satului, știi cine este principalul perdant al alegerilor? Mutulică Plimbărețul de la Cotroceni. Și știi de ce? Pentru că a fost vectorul electoral principal al PNL, dar n-a putut convinge pe cei 68% dintre români să voteze PNL. Spune-i asta și eternului si fascinantului looser care este Claudiu Crăcea. Știi tu de ce!
Dobre pe 07 Decembrie 2020, 18:57
#12
Culcica,le-ai facut gem cu rahat
Stiam că adevărul deranjează si doare,dar nu-mi inchipuiam ca prostii si ticalosii vor sari atat de repede.Bineinteles,cu aceleasi argumente si povesti tipice unor scriitori la comanda,si cu mintea deranjata de atata slugarnicie si minciuna.Imi place cum va straduiti sa va construiti niste CV-uri,cu disc*rsuri patetice ce doar pe cei ca voi ii mai puteti impresiona.Iar Mite,un personaj pe care il poti pune in dictionar la cuvantul imbecil.Astia fac parte din electoratul de care va vorbeam,da astia sunt cei ce au votat mandri ca sunt romani,PSD.In privinta interogatoriului din finalul postarii tale,seamana cu unul de vremea vechii sec*ritati,inceputurile Loviturii de Stat din Romania.In privinta jignirilor,...Mite,tac-tu tot avocat a fost?Doamnee,prostia asta la PSD a devenit religie.Atat ati invatat de la jupanul Dragnea.Astept raspuns,am atatea sa va spun.
Marin Culcica. pe 07 Decembrie 2020, 17:03
#11
Lui Dobre
Auzi, bai liberschimbisule: -tatal meu a facut puscarie cam cat "seniorul" Coposu numai pentru faptul ca,fiind avocat, i-a aparat in cateva procese politice pe unii politicieni liberali, taranisti sau legionari, dar NU A FOST INSCRIS IN NICI UNUL DINTRE ACESTE PARTIDE, iar eu desi nu l-am cunoscut si am reusit cu mare greutate sa termin o facultate si asta numai dupa ce s-a facut o mare cotitura in politica PCR(te asigur ca nu am facut nici un compromis si fara sa-mi vand constinta!). De dl Ludovic Orban nu se leaga nimeni din cauza ca tatal sau a fost maior de Sec*ritate.- Dupa REVOLUTIE (caci asa a fost, nu lovitura de stat cum sustin niste diversionisti ca tine) CEI MAI TICALOSI TURNATORI LA SECURITATE S-AU INSCRIS IN PNL SI PNT, DANDU-SE MARI DISIDENTI ANTICOMUNISTI. Nu stiu daca ai vazut atunci ce se scria pe gardurile de la fabrica de confectii de catre un inginer care fusese un mare turnator, apoi a ajuns seful organizatiei locale a PNT(fiind exclus in urma interventiei mele!)
Mite pe 07 Decembrie 2020, 14:49
#10
Pentru cel care a spus că am început jignirile
Pai cine p..... mea a inceput,nu ai ochelari să citești titlul acestei știri,esti atat de prost incat o iei in c*r si in gura cat cuprinde,du-te în p.... mea de țăran obosit
Site pe 07 Decembrie 2020, 14:24
#9
PNL
Cei care îi jignesc pe votanții PSD ar trebui să tacă.

Eu cred că acei oameni ar fi votat alt partid dacă ar fi constatat că sunt bine intenționați, pregătiți, gata să se apuce de treabă......

În schimb, ei văd că și la un an și ceva de când PSD nu mai e la putere, cei care guvernează acum aruncă vina pe vechea guvernare.

Eu personal aș fi vrut să câștige PNL cu peste 50% și nu doar acum, ci cel puțin 4-5 mandate, pentru că sunt sigur că și peste 15-20 de ani, tot PSD ar fi de vină pentru nerealizările lor.
Marin Culcica. pe 07 Decembrie 2020, 13:44
#8
Lui Dobre
Rar mi-a fost dat sa intalnesc un CRETIN mai mare ca tine! Ce varsta ai, ce studii si cu ce te ocupi. mai politruc bainos de pe vremea lui CEAUSESCU?
Dobre pe 07 Decembrie 2020, 12:43
#7
PSD moare dar nu se preda
Din pacate,prostia a inrosit din nou intreaga harta a Romaniei.Oare ce asteapta acest segment de electorat?Pana unde cred ca se va putea merge cu minciuna,cu mediocritatea si pomenile?Cine crede ca va putea castiga in acest fel,din aceste alegeri,nu face altceva decat sa se minta singur.Starea noastra de fapt ne va fi aratata de realitatea din viata de zi cu zi,plus de starea economiei si a gradului de dezvoltare si viziune a viitorului guvern.Inca trebuie sa mai pastram o doza de sparanta,rezervata totusi,pana ce se vor vedea si ceva rezultate.
Stelele pe 07 Decembrie 2020, 11:02
#6
Pentru PNL si Cracea
Istorie a devenit Cracea asa sa nascut o speranta pierduta, a pierdut totul in politica acum a venit vreamea sa dispara pe usa din dos a politici din urbea noastra! Adios Cracea, bine a-ti poposit Doctorul Daciu in PNL Turnu Magurele, sa vedem ce reusiti!
Am pierdut cu toții timp de 30 de ani pe 07 Decembrie 2020, 10:23
#5
Mite,Floricele,Mărie,ce ați câștigat,și pe cine ați învins?!
Ați început cu jignirile și josniciile,socialiști-neocomuniști!Puțintică răbdare și vă veți dezumfa la fel de repede cum v-au umflat stăpânii voștri,cum că ei vă doresc binele și alții sunt de vină pentru traiul pe care-l duceți acum.Și o să”vă dea”în continuare,dar nu știm ce.Păi,atunci să vă mărească pensiile cu 40%,să dubleze alocațiile,să mențină pensiile speciale făcute de ei,să dubleze personalul și salariile bugetarilor și,să mărească în general tot.După care se va închide și țara,că asta a mai rămas.Și nu în ultimul rând,să ridice toate interdicțiile specifice unei pandemii.Și începeți cu o mare petrecere la primărie,așa cum ați mai făcut.Luați-vă în brațe,pupați-vă și lăsați deoparte măștile.Ehee,va urma o perioadă extrem de grea,mai ales pentru voi,tăietorii de frunză la câini,și a pomanagiilor din sistemul bugetar.Hai,buc*rați-vă în stil PSD,cu șampanie și mici!
Ciutacu pe 07 Decembrie 2020, 08:28
#4
Onoare
Felicitări PSD !Felicitari cilacu ! Cilacu a îndreptat Trădarea și distrugerile provocate PSD-ului de Dragnea pentru a/și apăra familia,fiu și toti supuși săi .dincu cel pe care Dragnea l-a trădat și-a făcut din nou datoria asa cum l-a ajutat pe Dragnea in anul 2016 și i-a pus PSD-ul la picioare și Dragnea l-a trădat CIT și pe Coldea,acum PSD-ul este la mina lui ciolacu .(va avea minte mai multă decit Dragnea?)
Maria pe 07 Decembrie 2020, 07:04
#3
Ptr redactor
Da, PSD a dat-o în bot, adică va dă m**e, pt ca a cîștigat!
Floricel pe 07 Decembrie 2020, 03:06
#2
Perfect legal
wink))))))))
Mite pe 07 Decembrie 2020, 00:43
#1
PSD
PSD va dat-o în bot,corectati
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.