Video Mafia din Teleorman

5 Decembrie 2020, 09:32 | 1.688 | 2
Samuel Calota
Car Universal
Adevărata spovedanie a lui Samuel Calotă.
Sa fii escroc și sa pozezi în salvator, asta înseamnă să fii mafiot.
E timpul să terminam cu acest politician corupt care încearcă să pară sufletist și să profite de bunătatea, credința și sănătatea oamenilor.
Acest om nu are scrupule când este vorba de bani, de la calendare electorale, decontări fictive de rețete de pe urma bolnavilor de cancer și concursuri aranjate pe șpăgi de mii de euro, pana la șantajări și amenințări.
Duminică, 6 decembrie, sunt alegeri parlamentare. Cei aleși propun și votează legi, votează Guvernul, controlează activitatea ministerelor și a serviciilor secrete, pot schimba Constituția, pot suspenda președintele. Tot ei numesc șefii unor instituții importante ca Avocatul Poporului, Curtea Constituțională, Curtea de Conturi, Banca Națională, Televiziunea Română, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe.
A sosit momentul sa terminam definitiv cu acest personaj toxic și să-l taxam corespunzător pe data de 6 decembrie.
Sursa video: Facebook Teleorman-Pădure Nebună
sursa: cancan - Teleorman

2 comentarii Comentează

 • #2
  Stefanel Bombonel pe 6 Decembrie 2020, 18:12
  Presdinte
  Dragnea cu ajutorul lui Coldea,Dîncu si Cioloș trebuia sa fie președintele României dar fiul sau Ștefan,Ilie dragne,Ilie Elena,Petre pitis,nicoleta pene,si putineanu (puty-bilețel) l-au trădat si prostit cu toate ca consilierul de taina al lui Dragnea i-a avertizat incepind cu anul 2014 pina in anul 2017 și 2018 cind rise project a fost in tTeleorman și s—-a întîlnit cu nicoleta Pene .nicoleta s-a întîlnit cu o persoana numita Poenaru si i-a predat valiza ..sursa Emil LUngu de la Paris.
 • #1
  Un fost comisar pe 6 Decembrie 2020, 13:40
  Fane si Dragusin
  De mafia condusă de Dragusin si Fane Tabacitu nimic? Cat timp cei doi papagali menționați anterior jefuiesc Alexandria nu putem discuta de progres.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.