Ioan Niculae s-a inrudit cu Alex Bodi. Donau Chem va produce bitcoini la saci de 500 de kg. Pensionarii isi vor primi salariile in bitcoin

02 Decembrie 2020, 22:27 | 6194 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Ginerele lui Niculae

Adina Niculae este cuplata cu Ovidiu Toma, partenerul de afaceri al lui Alex Bodi. Prin deșert se plimbă cel care s-a ”mutat”, alături de partenera lui de viață, la Dubai, unul dintre centrele mondiale ale afacerilor, dar și ale distracției. Cine este iubita lui Ovidiu Toma, de mai bine de cinci ani? Adina, nimeni alta decât moștenitoarea averii lui Ioan Niculae, cel mai bogat român la un moment dat. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că Dubaiul este o a doua casă a îndrăgostiților, unde petrec majoritatea anului, iar asta nu i-ar fi picat deloc bine lui Ioan Niculae, care, în plus, a și fost testat, de curând, pozitiv la COVID-19.

Mai mult, aici>>cancan.ro

olgaCiteste si: OLGUȚA VASILESCU – GURA PRIMARULUI ADEVĂR GRĂIEȘTE: LA CLUJ SE FACE METROU, LA CRAIOVA UN NIMIC MARE

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Copilul distrugător pe 04 Decembrie 2020, 09:39
#2
Smoala și vasilina
La fabrica de mezeluri de la ferma salcia,managerul șofer Gabi pupinc*ristul folosește vaselină auto in Rețetele de mezeluri și cearta angajați de acolo sa nu spună nimic.
Baicoin pe 03 Decembrie 2020, 17:44
#1
moaste
Deci n am inteles, i a indesat lu nicoleta un coin in bot si acum scoate bitcoin pe kur gata ambalat la saci?
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.