Pestele se curata de la coada. PNL Teleorman a castigat in mediul rural, dar a pierdut la oras. Rurarul a scos PSD-ul din Teleorman

02 Decembrie 2020, 13:11 | 2378 vizualizări | 4 comentarii
Car Universal
Teleorman.

Liberalii au castigat Teleormanul la votul politic (majoritatea din CJ este PNL, cei doi vicepresedinti sunt liberali). Este pentru prima data cand PSD pierde controlul in judet. Liberalii au castigat cele mai multe primarii. Orasele din Teleorman au votat PSD pentru ca primariile au cei mai multi angajati si pentru ca la oras gasim cea mai multa populatie care depinde de primarie si de smecheriile electorale sub diverse forme (furtul votului).

aladinCiteste si: ALADIN DE LA SEVERIN, ȘEFUL CJ ȘI AL PSD – UN MAGICIAN AL VORBELOR. SE CREDE SUPERIOR, DAR E GRĂMADĂ

Citeşte şi
Comentarii (4) Adaugă comentariu
Petrică fără lup pe 04 Decembrie 2020, 14:08
#4
Costine,e parțial valabil ceea ce spui
Și asta doar puțin.Să nu uităm de ordonanța pe care a dat-o locatarul de la Rahova,Dragnea în persoană,atunci când s-au bulucit cu toții în PSD.Ce a făcut PSD?Uite,i-a primit pe toți,cu funcțiile și cu hoțiile lor cu tot.Și să nu uităm cum la comanda aceluiași pușcăriaș,au plecat cu toții de la PD-ul care le-a dat cuțitul și pâinea,și au trecut cu toții la PSD.Toate mânăriile,învârtelile,șmecheriile și infracțiunile din Politica Românească au fost inventate,perpetuate,întreținute și perfecționate de către acest partid mafiot.Dacă azi România este unde este,este doar ”datorită” acestor călăi și ticăloși socialiști-neocomuniști.Au încercat cu toții să-și ascundă blana,dar li se vede pijamaua de sub costumele scumpe.
Costin. pe 04 Decembrie 2020, 09:09
#3
Amuzant.
PNL (sau asa zisul pnl) A LUAT DE LA PSD SI DE LA ALTE PARTIDE TOTI OPORTUNISTII, CARIERISTII SI PE CEI LIPSITI DE CARACTER. CAND SI ACEASTA BARCA VA INCEPE SA IA APA, EI VOR GASI ALT COLAC DE SALVARE.
Aladin din trldrum și panturova lui marian pe 02 Decembrie 2020, 21:44
#2
Fetele lui tata și lirele lui tata(lirele sterline împrumutate in Anglia la fetele lui tata)
Povesti adevărat de la consilierul de taina a lui dragnea(Emil LUngu)și. Rise Project
Vivi. pe 02 Decembrie 2020, 14:14
#1
S-o credeti voi!
Aproape toti cei care au castigat functii politice si administrative prin PNL sunt "cai troieni" ai PSD!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.