Rata de infectare Covid-19 in fiecare localitate din Teleorman la data de 15.11.2020

26 Noiembrie 2020, 15:34 | 2760 vizualizări | 2 comentarii
Car Universal
Rata de infectare

Rata de infectare Covid-19 in fiecare localitate din Teleorman la data de 15.11.2020

rate

Citeşte şi
Comentarii (2) Adaugă comentariu
Florian de la islaz pe 29 Noiembrie 2020, 21:11
#2
Covidul -Trădarea -Bomboanele pentru Dragnea
Dragnea a fost nenorocit și distrus de pitis Petre,nicoleta pene,dragne Ilie,Ilie Elena,Mihai putineanu,Valentin Dragnea .iar el i-a ttrdat pe Coldea,maior,ciocirlan,Dîncu,POnta,Burleanu.Burleanu i-aprotejat echipa Dr fotbal turism turnu magurele care trebuie sa se numească fotbal club Coldea -Dîncu iar Dragnea prin intermediul Doamnei Anca alexandrescu de la realitatea. TV ii trădează și ii desconspiră deorece i-au pus PSD-ul ,România și poporul roman la degetul mic.dragnea i-a trădat ca ss -și apere fiul de prostiile făcute și acoperite de Petre pitis și putineanu zis bilețel. Dezgropați-L pe Emil LUngu care atris documente la Londra Sa va spună mai multe . Acest a im a fost îndepărtat de Dragnea la sfaturile și dezinformările fscutte de Ilie Elena fosta cicalex și dragne Ilie.
CETATEANUL pe 29 Noiembrie 2020, 18:57
#1
Revun cu o intrebare.
Am citit ca la Turnu MGURELE s-a constituit celula de criza ANTICOVID, condusa de dl Cracea Claudiu, din care fac parte dnii medici George Daciu si Dan Concita. Cu ce se ocupa aceasta celula? N-am auzit sa fi intreprins vreo actiune concreta de lupta impotriva acestui flagel. Sau poate ca distribuirea de materiale electorale in favoarea liberalilor face parte din lupta anticovid?! O fi, cine stie!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.