Sergiu Iordan apare, intr-o carte, printre cei 150 de alți oameni care reprezintă putere, au deținut putere sau s-au opus puterii.

26 Noiembrie 2020, 11:06 | 1.561 | 2
Sergiu Iordan
Car Universal
Oferta specială de 74 lei pentru o carte “Oameni. Putere.Romania.” expiră la 1 noiembrie. Nu expiră însă informațiile din valiza de la Teleorman predată de Sergiu Iordan la Direcția Națională Anticorupție în 4 noiembrie 2018. A predat valiza jurnaliștilor pe ascuns, în afara orașului, și a solicitat DNA să fie martor cu identitate protejată. În decembrie 2018, Sergiu Iordan a fost ales președinte al filialei Teleorman a USR. În 2020, a candidat la Președinția Consiliului Județean Teleorman, principalii săi doi contracandidați fiind și ei prezenți în anumite momente la DNA, însă în calitate de învinuiți.
(Fragment din textul ediției a doua a cărții “Oameni.Putere.România.”, în curs de publicare în octombrie a anului 2020).
În cartea “Oameni. Putere.Romania.” ediția II, îl găsești pe Sergiu Iordan printre cei 150 de alți oameni care reprezintă putere, au deținut putere sau s-au opus puterii. Personalități mai mult sau mai puțin cunoscute.
***
Noua ediție a cărții “Oameni.Putere.România.” a intrat în tipar. O poți pre-comanda până pe 1 Noiembrie la un preț special de 74 de lei. Cuprinsul cărții are peste 150 de oameni și poveștile lor de viață, în texte și fotografii despre putere văzută printr-o lentilă echidistantă de către Cornel Brad. Mai mult, aici>>OameniPutereRomania

2 comentarii Comentează

 • #2
  Nebunu' din coceni pe 1 Decembrie 2020, 21:53
  Valiză
  mai scoate capul sec*ristul ăsta scârbos zis și valiză?
 • #1
  Toti pe 26 Noiembrie 2020, 12:02
  SEI,SIE SI MAE
  Se tot lauda cu valiza Sergiu. Fratele unde lucreaza? La SRI cumva? El spune ca nu a gasit el valiza si ca a primit o de la un om. Acel OM a fost anchetat de DNA? Se pare ca nu. Mare minune daca Sergiu nu este omul lor si documentele au fost date chiar de ei pt a face valva. Acest lucru nu il face pe Dragnea nevinovat.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.