Video Danut Cuclea vrea sa-l intreaca pe Dragnea.

25 Noiembrie 2020, 00:59 | 3.156 | 7

7 comentarii Comentează

 • #7
  OCHI CE NU POT FI ÎNCHIȘI pe 26 Noiembrie 2020, 12:44
  DEGEABA VĂ ASCUNDEȚI
  SĂ-L ÎNTREACĂ ȘI ÎN CONDAMNĂRI.LA CÂTE NENOROCIRI A FĂCUT,CÂT Ș-IA BĂTUT JOS DE CETĂȚENII ĂIA AMĂRÂȚI,CÂT I-A MINȚIT ȘI I-A PROSTIT,ȘI CUM ARATĂ CĂTUNUL ALA,NUMIT MUNICIPIU,MERITĂ MĂCAR CÂȚIVA ANIȘORI.PLUS CONFISCAREA A TOT CE NU POATE JUSTIFICA.CĂ SE ȘTIE PE UNDE ȘI-A DUS BANUL GROS ȘI ÎN CE I-A BĂGAT.BUCUREȘTI,BRAȘOV...MAI SPUN?O SĂ AFLĂM MAI MULTE DUPĂ ALEGERI.PLUS ACTIVITATEA ȘI LEGALITATEA ACTELOR DIN PRIMĂRIE.
 • #6
  Dan pe 26 Noiembrie 2020, 10:21
  coclit
  alo primaria ce aveti de gand cu spitalu vostru de cacat..pe parinti vostri ia ti interna acolo ce ziceti de ce doar mancati bani si nu investiti nimic..dupa alegeri o sa va ia DNA...
 • #5
  Namu carnet de șofer daaaar... pe 26 Noiembrie 2020, 08:31
  decât NIMIC--NIMIC, vreau un TICO mic mic mic
  D.le Ion, apreciez această descriere făcută orașului, dar totuși prea blândă căci la o analiză exhaustivă, mai profundă, starea urbei ar fi mult mai cenușie, mai tristă, mai depresivă.
  Dar hai să visăm ! Să încercăm să fim optimiști.
  Poate dă Domnul să se întâmple ce spunea un clar.văzător nu demult timp : că primarul NIMIC va evolua în trepte... primarul CEVA-CEVA, un primar altCEVA și va culmina cu porecla de PRIMARUL TUNEL !!! __(poreclă de la METROU ) când va construi metroul în TURNU. Atunci Municipiul nostru cu locul
  3 între cele 113 municipii ale țării -- după Buc*rești și Cluj-- , cu metrou.... Eheee... poate pretinde titlul de Reședință de Județ... pa, pa, tu Alexandria fată ne.dezvoltată !
 • #4
  "Auto Tico", voinic dar NIMIC. pe 26 Noiembrie 2020, 00:21
  Să iubiți întrecerile între mafioți,sunt bune!
  Dacă-i adevărat că primaru' "'vrea să-l întreacă pe jupânu'.... trebuie să se grăbească și să "ceară / capete" mai mult de 3 ani și 6 luni. Ca să fie deasupra lui LND. Dar să se grăbească că Jupânu cât de c*rând mai capătă de la OLAF & ADN... niște ani de sejur la Rahova.
  E vorba de o întrecere, "cine stă mai mult la pârnaie"... daaaa?!
 • #3
  Ion pe 25 Noiembrie 2020, 17:33
  Prostie cu tupeu
  Corneleee, vorbesc de undeva de unde tu ești străin, tocmai din Turnu Magurele. Și terminați cu astfel de întrebări, ca va spun și numele și adresa.
 • #2
  Ilie. pe 25 Noiembrie 2020, 14:53
  ionica, nene...
  De unde vorbesti? Unde te afli?
 • #1
  Ion pe 25 Noiembrie 2020, 10:46
  Un oraș în stare de asediu
  Tupeul,minciuna hoția și nesimțitea acestui NIMIC,de ani buni,a adus orașul în halul în care arată astăzi.Să nu uităm,PSD a deținut puterea absolută în ultimii 7-8 ani,iar rezultatele au fost cele pe care le simțim și azi.
  -O lipsă acută a loc*rilor de muncă.
  -O infrastructură rutieră făcută parcă de o țară africană,în schimb avem instalate limitatoare de viteză pe toate străzile.
  -unități medicale și de învățământ aflate într-o stare asemănătoare cu cea din anii 90.
  -iluminatul public,de multe ori mai slab ca cel din cimitir.
  -c*rățenia stăzilor,a trotuarelor și a zonelor unde gunoiul de la containere e mai mult pe jos,este făcută de o mână de asistați social,parcă în bătaie de joc față de cetățenii care plătesc taxe și impozite.
  -în urma acestor ”realizări”,nu cred mai este nevoi să amintim de gradul de bunăstare sau mai bine spus,gradul de sărăcie existent.
  Oare cine a condus ”municipiul” atâția ani?!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.