Grav accident de circulatie pe raza localitatii Islaz.

24 Noiembrie 2020, 18:07 | 4574 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Accident.

Cu puțin timp în urmă, la ora 14.21, pompierii militari turneni au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs între două autoturisme, pe raza localității Islaz, cu posibile victime încarcerate.

Pentru gestionarea acestei situații de urgență, la fața locului s-au deplasat două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o autospecială complexă de stingere și descarcerare și o ambulanță SMURD, iar din cadrul SAJ Teleorman trei echipaje medicale.

sindicatCiteste si: SINDICATUL POLIȚIȘTILOR DOLJ: CONDUCEREA IPJ DOLJ ESTE CORUPTĂ. FOCURI DE ARMĂ ÎN CRAIOVA. UN POLIȚIST A FOST RĂNIT

În urma accidentului au rezultat patru victime, câte două din fiecare autoturism, cu vârste cuprinse între 21 și 64 de ani.

Un bărbat, de 44 de ani, cu politraumatisme și în stare de inconștiență, a fost preluat de echipajul medical SAJ și transportat la UPU Alexandria.

Tot la spital a mai ajuns și un tânăr, de 34 de ani, șoferul uneia dintre mașini, care a fost încarcerat, cu multiple traumatisme, însă conștient și cooperant, preluat de paramedicii turneni.

Celelalte două victime, rănite ușor, un bărbat de 21 de ani și o femeie de 64 de ani, după ce au primit primul ajutor calificat au refuzat să meargă la spital.

Pompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, dar și pentru îndepărtarea resturilor de la caroseriile deformate de pe carosabil, iar polițiștii au preluat cazul pentru cercetări.

sursa: impactnews24.ro

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Eu pe 25 Noiembrie 2020, 11:47
#5
Eu
Ce nervosi sunt toti in comentarii!

Bine ca au scapat, asta e cel mai important.
Costel pe 25 Noiembrie 2020, 08:31
#4
Faceți ceva
Incredibil ca nici pana in ziua de astăzi nu sa reușit sa fie semnalizat cu indicatoare la nivel mai jos . Indicatoare acoperite de crengi, .Sa fie instalate indicatoare luminoase și pe sosea sa fie instalate ...de încetinire viteza . Dl primar doarme? Sa facă adresa la Circulatie ! Cei de la Circulatie DORM ! Sa și facă datoria, se pierd vieți omenești !
Valerica pe 24 Noiembrie 2020, 21:57
#3
.
Mă da ce plm stire este asta ?! Un raport al pompierilor către alți pompieri. Dar pt noi

țăranii, ce trebuie sa intelegem, ce se dorește să se tramsimita ? Cum sa întîmplat, adică dinamica accidentului, cu aproximație, sunt sau nu persoanele implicate din zona noastră folclorică... ceva de genul ăsta ne intereseaza. Cică un auto complex de descarcerare si 4 ambulanțe s-au deplasat la locul unde s-au lovit 2 mașini si au transportat 4 victime la spital, punct.

Bă, dati-va dracu cu știrea voastră !
Toata lumea pe 24 Noiembrie 2020, 20:58
#2
Nu știți sa conduceți
Inseamna ca au luat permisul pe bani și nu au atenție distributiva
Islazean pe 24 Noiembrie 2020, 20:35
#1
NU SE VAD STOPURILE!!!
Pai daca stopurile alea sunt ascunse in copaci cum sa nu se intample asa ceva? Si cele de sus nu mai au lumini de nu stiu cand. Doar daca esti din zona opresti acolo,daca nu, te duci glont.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.