Surpriza de proportii! Adrian Gadea aduce un investitor foarte mare in Teleorman.

22 Noiembrie 2020, 12:41 | 2.652 | 4
Gadea
Car Universal

Adrian Gadea, seful PSD Teleorman, vorbeste despre investitor - ”Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”, o zi de speranță în triumful Luminii asupra întunericului, să vă găsească împreună cu cei dragi, în liniște, bucurie și pace! Pentru că a fi aproape de Dumnezeu înseamnă să fim mereu aproape unii de alții! Să fiți sănătoși și înconjurați de căldura celor dragi vouă!

olgutaCiteste si: OLGUȚA VASILESCU ÎȘI DĂ AERE DE ARISTOCRATĂ. PISICILE ARISTOCRATE SE SIMT JIGNITE

Investitorul este firma germana "Dumnezeu cu Milka", mare producator de ciocolata si cacao

Adrian Gadea e mai batran ca strabunicu. In loc sa intre investitori in Teleorman, asta ne spune de ”Intrarea în Biserică a Maicii Domnului”. Fericiti sunt  cei saraci cu duhul, bogatii PSD sunt nefericiti. Sanatate, sanatate, ca-i mai buna decat toate. 

GutauCiteste si: TRĂDĂTORUL LIBERAL, DIFERENȚA DINTRE RÂMNICU VÂLCEA ȘI CRAIOVA – GUTĂU ȘI OLGUȚA

4 comentarii Comentează

 • #4
  Miki pe 24 Noiembrie 2020, 08:51
  Niște proști puși să conducă
  Țărănoiul ăsta cu față de vițel și miere-n glas pentru șeful lui cazat pe la Universitatea Rahova,ar trebui să-i țină companie pentru câțiva anișori,pentru toate slugarniciile și infracțiunile executate.Și timpul nu este trecut,iar faptele faptele lui și ale coanei Sevil Șhhaideh,nu se vor uita așa de repede.
 • #3
  Gogu pe 23 Noiembrie 2020, 17:30
  un neica nimeni
  Gidea este o marioneta a sefului!Asta nu are personalitate si este slugoiul perfect!
 • #2
  Paul cobzaru pe 23 Noiembrie 2020, 12:57
  Vine ploaia
  PSD-ul lui Dragnea și gidea a schimbat garda și a venit cu *ANTIGRINDINA* .Trebuie protejat pentru prostiile făcute la consiliul județean și are nevoie de antigrindină contra DNA-ului
 • #1
  Mircea pe 22 Noiembrie 2020, 20:02
  Încă un prost care cuvanta
  Nu maipuneti botul la tot ce spun infractorii!

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.