Sergiu Iordan si universul paralel al pensiilor speciale.

21 Noiembrie 2020, 07:19 | 1.784 | 3
USR PLUS Teleorman
Car Universal

Segiu Iordan: "Toată povestea pensiilor magistraților pare desprinsă dintr-un univers paralel. Situația este atât de aberantă încât nici nu știu cum am putea "înțelege" fenomenul. Problema poate fi rezolvată de către parlamentari, dar vor? Acesta este motivul pentru care tot insistăm, clasa politică trebuie reformată, altfel...PLĂTIM! Pe 6 decembrie alegem, hai să o facem cu gândul la un viitor bun pentru întreaga societate!

Votează USR PLUS!"

Mai mult, aici>>ROMÂNIA, OAZA DE BANI A MAGISTRAȚILOR DIN UNIUNEA EUROPEANĂ

3 comentarii Comentează

 • #3
  Ciobanu Nineta. pe 24 Noiembrie 2020, 17:57
  RUGAMINTE PENTRU REDACTIE.
  CRED CA SUNT IN ASENTIMENTUL MULTOR CETATENI CONSTIENTI-NU MARTORI LA CARATUL APEI- CARE ROAGA REDATIA ACESTUI SITE, AUTOPRCLAMAT DE STIRI, SA PUBLICE
  -LISTA CU CONSILIERII LOCALI ALESI SI COMISIILE DE SPECIALITATE
  - LISTA CU TOTI CANDIDATII DIN JUDET PENTRU ALEGERILE PARLAMENTARE, CU SCURTE PREZENTARI PENTRU FIECARE, CA SA STIM SI NOI CU CINE VOTAM.
  SPER CA NU NE VETI FACE SA CREDEM CA NU CUNOASTETI NICI DVS!!
 • #2
  Buica de la moldoveni pe 22 Noiembrie 2020, 15:16
  Valea Oltului aduce tradarii
  Nicoleta pene i-a pus păsărica in cap lui livache iar Petre P i-a pus ciocanul și l—au prostit și trădat făcând greșeli mari cu celebra valiza de la teldrum.
 • #1
  Cuclea Piticu pe 22 Noiembrie 2020, 09:30
  Ai dreptate
  Sergiule, ai dreptate! Da' vrem și noi pensii speciale, noi nu meritam? Daca mai prostim oamenii încă o tura, am pus-o! Nu vezi că pe oameni nu-i interesează? Prostimea ne votează mereu! Mai dau niste țepe in ăștia patru ani și ies din politica. Ce, Mohanu a pățit ceva? Dragnea o să iasă și el și rămâne cu cașcavalul cum o sa rămânem toți.

Spune-ți părerea!

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.