Situatie grava: Fabrica Imperial va disponibiliza jumatate din personal

20 Noiembrie 2020, 16:55 | 3829 vizualizări | 8 comentarii
Car Universal
Textile

Conform surselor noastre, Imperialul, cea mai mare fabrica de confectii textile din Teleorman, va disponibiliza jumatate din personal incepand cu 1 decembrie (atunci se dau preavizele). De sarbatori, sute de textiliste vor fi somere.

Situatia e foarte grava, dar e bine ca avem un stadion nou, baza sportiva, cluburi de recreere pentru pensionari si multe alte strict necesare traiului. Sa nu uitam, Primaria va construi un bazin de inot didactic.

FlorareseCiteste si: FOTO OLGUȚA, RELI ȘI CU DANA – FLORĂRESELE SUNT LA BUTOANELE PRIMĂRIEI CRAIOVA

Votati PSD, partidul care nu a facut nimic bun pentru Turnu Magurele. PSD a distrus intreaga zona. Vor urma disponibilizari mari si in Primarie pentru ca nu vor mai fi bani, daca se inchid firme private. Toate sunt legate intre ele. 

Citeşte şi
Comentarii (8) Adaugă comentariu
George lon pe 26 Noiembrie 2020, 07:10
#8
Imperial
Unde este tim de ce LUCREAZA lumea pe 1 2 daca de guvern este zile libere dati afara broscarii de italieni ducase draci cu familiile lor in italia vorbă lui Vadim a venit cu pantaloni rupti în c*rs si acum pleacă cu buzunarele pline dna peste ei
a pe 24 Noiembrie 2020, 00:43
#7
a@yahoo.com
rolul primariei e sa construiasca pentru cetatean. si e normal sa faca bazin de inot si restul. ca sa dezvolte industria, primaria poate construi zone industriale. din pacate, pe langa turnu nu trece nici o autostrada, care sa permita scoaterea marfii ieftin si rapid. de cale ferata ce sa mai vorbim. dar nici autostrada, nici calea ferata nu sunt construite de primarie. totusi, clubul, baza sporiva si restul pot aduce cateva loc*ri de munca cu conditia sa fie angajati lucratori din turnu. oricum ...penibil articolul si scriitorul
Georgica de la scularie pe 21 Noiembrie 2020, 17:54
#6
vizita orban
podaru are dreptate,comenzile pentru imperial vin de la orban

si salariatii nu erau in fabrica pentru se terminase programul

complicat,nu?

Obiectiv pe 21 Noiembrie 2020, 17:16
#5
La obiect
Titlul corect:S.C.IMPERIAL S.A.va reduce anumite posturi, cumulat, din sectiile Confectii, Calcat-Ambalat si Croit, personalul putand fi redistribuit catre celelalte doua sectii Finisat si Tricotat,unde este deficit de personal. Posturile reduse sunt sub 50.Asa ca nu mai faceti stiri din barfa, numai pentru a crea panica!
Imperial pe 21 Noiembrie 2020, 14:51
#4
Pt. urechisti
Mâncați rahat, căci nu-i adevărat! Documentați-vă la sursă, în privința numărului!
Sandu pe 20 Noiembrie 2020, 21:17
#3
Covid-19
Nu e vina PSD-ului sau a PNL-ului pt aceste situatii..e din cauza pandemiei (fie ca exista sau nu o pandemie)..dar e la nivel mondial, nu doar la un oras de 10.000 locuitori ca Turnu Magurele..asa ca nu mai vorbiti aiurea (ragabeja si care mai sunteti pe acolo pe la sediul PNL, postaci pe acesti site) pt ca nu aveti alte stiri de scris..doar impotriva unui alt partid...
ilie de la scularie pe 20 Noiembrie 2020, 20:09
#2
Primarie !?
Din primarie jumatate ar trebui concediati.Vedeti cati erau in 1990 msi cati taietori de frunze la caini sunt astazi...
Claudiu Podaru. pe 20 Noiembrie 2020, 17:43
#1
Era de asteptat.
Vizita premierului Ludovic Orban la Turnu Magurele,avand ca scop declarat sustinerea lui Cracea pentru functia de Primar, a cuprins si chestiunea inchiderii unor activitati productive, printre care si cele de confectii. Asa se expica si faptul ca salariatii nu se aflau in fabrica in momentul vizitei.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.