Ultima ora: PSD Teleorman si-a schimbat denumirea in Partidul Slugilor lui Dragnea Teleorman.

20 Noiembrie 2020, 01:37 | 2665 vizualizări | 7 comentarii
Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Iată ^CÂRMACII^ PCR/22 buc. până azi. pe 21 Noiembrie 2020, 23:24
#7
Din Wikipedia.
În 1921 la înființare cu prim secretar român urmat de 7 străini ( în Wikipedia le citești și numele).( nici unu nu știa românește, doar bulgarul obișnuia _Bună ziua !... atât !)

1. Eugen Cristescu; 2.ungur ;3. ukrainian ; 4.polonez ; 5.Evreu ; 6.bulgar ; 7.Evreu-maghiar ; 8.Evreu-maghiar ;

Ghe. G. Dej / Apostol Gheorghe / Ghe.G.Dej / Apostol /

13. _Nicolae Ceaușescu _

Ion iLici iLici-Escu / Gherman oliviu / Năstase adrian / i. i. iLici-ăsta interimar / Geoană m. / Ponta v. v. / Dragnea Liviu n. // Dăncilă v. v. == cea mai femeie -- dintre toți --, mamă și premieră cuCoC // + 22. ... ULTIMUL-ăsta, ajută DOAMNE...să fie...

Căci pe 7 dec. vom vedea după numărătoare, ciuma roșie aruncată într-un kontainer cu deșeuri roșii, nocive, toxice... bine sigilat și aruncat în spațiu.
o Denumire mai bună și corectă:FILIALĂ a pe 21 Noiembrie 2020, 19:23
#6
Partidului Marxist-Leninist Bolșevic RUS....
.... căci în 8 mai 1921 a fost "făurit" la noi ca ^FILIALĂ^ a (PCUS) Partidului Comunist al Uniunii Sovietice ( pînă prin 1935 purta numele "BOLȘEVIC" apoi comunist.

În toată Europa și în afara ei "Frații sovietici" au livrat Partidulețuri

frățești... au internaționalizat CIUMAROȘIE încă de atunci... după 1917. ( COvid 19 nu au fost în stare).



Oare e cineva care nu îi 'miroase' acestui PsD... ORIGINEA ??!! Din acel... PCR --1921 ??? Oare din cauză că, precum Lupu' s-a re.botezat de 7 ori (și-a schimbat părul), dar culoarea roșu-bolșevic... Ba ??

În patria noastră * România întreagă-atunci*, o mână de ilegaliști trădători de țară, împreună cu unii venetici unelte ale Moscovei, au adus o ideologie roșie străină Neamului și Spiritului Românesc.

Iată-i longevitatea... e iubită și acum, și votată...
PODARU CLAUDIU. pe 20 Noiembrie 2020, 17:47
#5
Nu mai bateti campii cu prostii!
IN TURNU MAGURELE NU MAI EXISTA NICI UN PARTID SOCIAL DEMOCRAT SI NICI UN PARTID NATIONAL LIBERAL. PESEDE SI PENELE SUNT CU TOTUL ALTCEVA!
Claudiu Catavencu. pe 20 Noiembrie 2020, 15:42
#4
Adevarul este dincolo de noi.
Intre PARTIDUL SOCIAL DEMCRAT si Liviu Dragnea NU ESTE NICI O LEGATURA. Liviu Dragnea este o simpla unealta a CELUI MAI MARE MAFIOT SI TRADATOR DIN ROMANIA=Traian Basescu.{AMINTITI-VA SCENA CU ALEGERILE PREZIDENTIALE CAND MIRCEA GEOANA SAREA IN SUS DE BUCURIE CA UN PROSTANAC, IAR lIVIU DRAGNEA, IN SPATELE LUI, RANJEA CU DISPRET} Fiti siguri ca dupa ce va iesi din inchisoare, NU VA MAI TRAI MULTI ANI! In ceea ce priveste batjocorirea numelr unor partide, putem spune Partidul Nulitatilor si Lichelelor.[CATI DINTRE INTELECTUALII CARE AU ACTIVAT LA TURNU MAGURELE IN ACEST PARTID DUPA 1989 AU FOST IZGONITI DIN EL? TOTI!!IAR IN PREZENT L-AU PARASIT SI CEI CARE FUSESERA RACOLATI DIN ALTE PARTIDE.
stefan pe 20 Noiembrie 2020, 11:01
#3
mafia de cacat...
petru..#1..corect ce spui..din pacate Romania este condusa din gasti de sec*risti si asa zisi politicieni..
August 1991 pe 20 Noiembrie 2020, 10:03
#2
Lăcomia și hoția unor foști și actuali neisprăviți
Într-o foarte mare măsură,toți cei ce i-au stat prin preajmă acestui personaj extrem de toxic și de nociv,își merită statutul de slugă.Chiar dacă mulți dintre ei au căpătat câte ceva,s-au pricopsit cu venituri și avantaje total nemeritate,i-au lins labele și fundul sau și-au pus la bătaie trupul,tot slugi vor rămâne în memoria mutora dintre persoanele verticale și oneste.Infractorul condamnat penal pentru doar o mică parte a faptelor pe care le-a comis,a creat o mare masă de pomanagii incompetenți,de persoane fără personalitate și pregătire,doar pentru simplele motive de a fura și a parveni într-o societate din ce în ce mai săracă și mai degradată.Nu mai dați votul unui partid ce veșnic a promis,a mințit,a distrus și v-a furat cu tot mai multă sete și ticăloșie.Gândiți-vă mai departe la viitorul și bunăstarea generațiilor ce vor urma.
Gulie stancu -Florian ciocirlan( pe 20 Noiembrie 2020, 07:10
#1
......ssst fără galagie
Dragnea a trădat și acum își trădează foști colaboratori din servicii,acum le da in cap cu Anca ALexandrescu de la Realitatea tv
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.