In jurul orei 16:00 a fost o bubuitura in combinat.

18 Noiembrie 2020, 20:10 | 3748 vizualizări | 5 comentarii
Car Universal
Donau Chem.

O pompa de amoniac a explodat ( nu stim termenul exact) si a gazat muncitori de la Uree 2. La Ureee 2 se poarta masti de gaze pentru ca sunt permanent scapari de gaze. Ioan Niculae se apropie de reusita. 

Citeşte şi
Comentarii (5) Adaugă comentariu
Fane Belu de la Nasturelu pe 22 Noiembrie 2020, 14:37
#5
Exista bani, doar pentru el...partea 2
A cumparat pentru angajati niste farase pe roti iar pentru el i-a fost adus de catre catelusul sau personal ( florin deca ) un frumos mercedes benz clasa S achizitionat cu suma de 145 000 euro. Morala : Dragi mei prosti ( angajati ) voua v-am luat masini de firma noi cu care sa-mi aduceti fala si cu care sa va chinuiti ( deoarece nu au nici o dotare ), eu mi-am luat cu adevarat o masina cu toate dotarile de lux, ca bani exista doar pentru mine... Deci in interagro exista bani mai multi decat isi inchipuie cineva, dar fraierii ( slugi ) care inca mai se amagesc lucrand la puscariasi exista destui. Ba ti**ne nu mai ai de gand sa mergi la puscarie tu si piranda ta?
Fane Belu de la Nasturelu pe 22 Noiembrie 2020, 14:36
#4
Exista bani, doar pentru el...partea 1
Intalnind un muncitor din,, c*rtea " a se citi grupul de firme interagro, lui ioan niculae, am aflat ca acesta nu a mai dat salariile de mult timp ( 6 luni ) muncitorilor dar a facut o mica investitie cumparand 20 de camionete Mercedes Benz pickup. A cumparat ce nu au putut sa vanda nemtii nicaieri, niste junghiuri cu preturi scazute de la 39500 euro la 18000 euro. Pretul nu a fost scazut special pentru marele puscarias, a scazut deoarece nu cumpara nimeni rebuturi de fabricatie si de proiect.
Biuret Vanghelie. pe 19 Noiembrie 2020, 16:58
#3
Va inselati!
A fost o simpla basina scapata de un investitor care a venit sa puna in practica cele stabilite de dl Orban cu ocazia recentei vizite de lucru. Asta a vrut sa insemne: EVRICA, AM GASIT SOLUTIA!
A. C pe 19 Noiembrie 2020, 09:26
#2
Hai ca in ritmul asta, saptamana viitoare pornesti NPK1, apoi NPK2, apoi bubui tu.
Stire de caca pe 18 Noiembrie 2020, 20:50
#1
A bubuit mama ta
A fost o avarie la o pompa de reflux( oricum nu sti cu ce se mănâncă turnu cu proști), ora 14 nu ora 16 si nu a bubuit nimic, stire de cacat, mars la munca cu voi, eu nicolae va pregătesc inca o surpriză cel tarziu vineri pornesc si uree1, asa ca nu mai va informati din surse false turnu cu caca.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.