Donau Chem a fost repornit. Ioan Niculae vrea sa produca o catastrofa?!

16 Noiembrie 2020, 23:38 | 3488 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Ioan Niculae.

Asa ceva nu s-a pomenit de cand e combinatul, porniri si opriri ca pe o moara. Nu e nicio justificare pentru ce se intampla. Ioan Niculae trebuie chemat de autoritatile locale si intrebat ce vrea sa faca. Daca la nivel local nu se lamureste problema, turnucustiri.ro va sesiza autoritatile centrale. Pornirile si opririle sunt foarte periculoase si nu se justifica.

La Slobozia era sa produca o catastrofa in timpul unei opriri. Niculae a dat vina pe furnizorul de gaz si invers. O sa fie mai rau ca la Piatra Neamt, iar autoritatile vor da vina unele pe altele. Daca el cumpara gaz pentru trei zile, dar in trei zile se da si o notificare pentru oprire! De ce la pornit, daca trebuie oprit! Am inteles ca e vorba si de politica, dar preferam Covidul decat o catastrofa mai mare ca la Piatra Neamt. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
Mu_ePsd pe 18 Noiembrie 2020, 16:08
#7
...suedeza
Pana nu mor cativa amarati si intra in puscarie cativa sefi, nu se lasa. Iar aUTORITATILE manjite nu vor face nimic pana atunci
Bozgoru pe 18 Noiembrie 2020, 12:55
#6
Pentru niciOLAIE
BANIII, BA!
Ioan Niculae pe 18 Noiembrie 2020, 11:45
#5
Nu sunteti numai prosti ci mai ales ticalosi.
Combinatul s-a pornit pentru ca s-a reparat tot ce era de reparat, idiotilor si jgodiilor ( sau mai ales jigodia careia i-am cumparat o firma platind de 3 ori cat facea), suparat ca nu reuseste sa ajunga primar. Nici nu ve-i ajunge vreodata nici macar sef de palier de bloc, inconjurat de cateva jigodii ca tibe si injurand si jignind oamenii seriosi ( acum te iei de o intreaga categorie - pensionarii din Turnu / pai ei au construit acest combinat, cu el si-au crescut copii si si-au tinut familiile, dar la fel de important au construit un oras in care un dement ca tine poate latra la luna si la stele.
Costel pe 18 Noiembrie 2020, 09:49
#4
ITM
Știți că la uree 2 pensionarii preferă să lucreze în 2 ture (12 ore la serviciu 12 ore acasă) în condițiile care sunt (combinat vechi, utilaje fără autorizație ISCIR, măști de gaze lipsă, salopete nu, mănuși nu și fără bani din august încoace)
X pe 18 Noiembrie 2020, 02:10
#3
Z
Ce fac oamenii politici din oraș ptr a schimba situația?. Trezoreria orașului are foarte mulți bani de recuperat de la acest patron, care de peste 15 ani de cînd deține acest combinat nu a plătit un leu impozit? Cereti-i falimentul combinatului și scoteti-l la vînzare, e imposibil sa nu se găsească investitori serioși care să-l cumpere. Dar va complaceți in această mizerie pentru ceva "sponsorizari" pe sustache, indiferent din ce partid faceți parte.
Pt comentariul nr 1 pe 18 Noiembrie 2020, 00:18
#2
Respect
Aveți perfecta dreptate com 1!!acesti oameni pensionari distrug acest oraș!
rdșieav942 pe 17 Noiembrie 2020, 09:26
#1
O să vă ”treziți” morți,deatâta prostie și lăcomie!
Catastrofa a fost declanșată de către pensionarii care aveau deja restanțe salariale de câțiva ani buni,și la re-redeschiderea combinatului au fost primii care au ”rupt” porțile pentru angajare.Da,pensionarii care sunt primii și la vot,și care nu se gândesc decât la venitul și confortul propriu și,în general,din cauza cărora au plecat tinerii și majoritatea forței de muncă din țară.Iar în cazul unei catastrofe,doamne ferește,fiți siguri că se vor găsi suficienți vinovați,încât Nicolae să iasă din nou basma c*rată.
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.