Viitorul arata bine! In cativa ani, Turnu Magurele va fi o ruina. Vor veni multi turisti.

14 Noiembrie 2020, 09:57 | 4227 vizualizări | 7 comentarii
Car Universal
Turnu Magurele.

Turnu Magurele are un viitor frumos. Turistii se vor bate sa viziteze ruinele orasului. Nu e nevoie de locuri de munca, daca avem ruine. Avem destule cladiri-ruina. Cele mai interesante vor fi blocurile-ruina. 

Citeşte şi
Comentarii (7) Adaugă comentariu
100011101111 pe 28 Decembrie 2020, 17:59
#7
Prostacului Cracovschi.
Adica toate proprietatile ti**nesti?.,Asa da!
Baban pe 15 Noiembrie 2020, 09:16
#6
Lui Gimi sau cum l-o chema
Ia uitati-va in urma si vedeti cine a condus urbea noastra timp de 30 de ani,ce partid,cine au fost oamenii si cum s-au chemat?Dupa,vei avea si raspunsul,draga Gimi.Ce usor e sa arunci o tampenie in spatiul public,dupa care sa faci gargara specifica PSD.
Gimi pe 14 Noiembrie 2020, 18:38
#5
Ruina
Nici nu ne facem probleme ca nu se va ridica nivelul orașului cu PNL la guvernare,au trecut deja 2 ani de când a em guvernare PNL,este mare bătaie pe Turnu sa intre investitorii. E bine Clauditule ?
Bubina pe 14 Noiembrie 2020, 15:42
#4
Asemănări fără deosebiri
Ce se întîmplă azi la Tianu magurele s-a intimplat și la ferma salcia incepind cu anul 2009 cind Dragnea l-a adus pe simionescu Adrian care s-a înhăitat cu Iulică păun și au distrus genetica porcina (scroafe și vieri) adusă din Belgia,Danemarca și Canada .apoi Dragnea i-a adus pe Ilie dragne și Valentin Dragnea care s-au înhăitat cu Ilie Elena și au distrus totul au dus la faliment totul .ilie Elena a făcut calculele greșite iar pe cei doi nu-i-adus capul și au distrus destine de oameni asa cum Dragnea a distrus PSD-ul aplicind social-democrație ca la gratia și giuvarasti.
Cetățean din Zimnicea pe 14 Noiembrie 2020, 12:36
#3
La fel și Zimnicea
La fel o să arate și Zimnicea peste 12 ani dacă va mai candida și câștiga PROSTEL PÂRVU la funcția de primar.
Fanache pe 14 Noiembrie 2020, 12:33
#2
Postacului p ...lii
Băi Claudiule, altceva mai mai de actualitate n-ai găsit? E campanie electorală, arătați ce vreți să faceți voi, nu vă agățați de subiecte de toată jena. Numai că voi o să faceți rahatul praf, la fel ca la locale. Știu eu de unde este toată retorica asta: nu cumva unul care a contribuit la dezastrul tău o să fie c*rator acolo? Gurile rele spun că așa este!
Cracovschi, pe 14 Noiembrie 2020, 12:19
#1
Va inselati!
Atata timp cat mai suntem noi-turnstiristii-orasul nu va fi in ruina, Pai noi-LIMBERALII-care avem in proprietate aproape jumatate din targ, credeti ca le vom lasa in ruina????? Nein!
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.