Tragedie - Femeie omorata pe trecerea de pietoni.

10 Noiembrie 2020, 17:01 | 2956 vizualizări | 0 comentarii
Car Universal
Accident.

Bucata de şosea dintre Piteşti şi Mărăcineni e de ani buni în topul celor mai periculoase artere rutiere din Argeş. Aici au loc frecvent accidente rutiere pricinuite, cele mai multe dintre ele, de viteză excesivă, de neatenţie etc.

În această dimineaţă, şoseaua respectivă şi-a luat din nou obolul de sânge.

O femeie a încercat să traverseze, chiar pe marcajul pietonal din dreptul pensiunii Cristal, dar a fost lovită în plin de o maşină care venea dinspre Piteşti către Mioveni.

Intervenţia promptă a echipajelor de salvare a fost, din păcate, inutilă. Biata femeie a murit pe loc.

S-au produs ambuteiajele deja oboşnuite în caz de accident, circulaţia rutieră fiind, practic, întreruptă vreme de aproximativ două ore.

 

Cozile de maşini s-au întins de la giratoriul de la Mărăcineni până în capătul Căii Bucureşti.

„Din verificările preliminare efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești s-a stabilit că, un tânăr de 20 de ani, din județul Teleorman, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Pitești către Câmpulung, a accidentat mortal o femeie de 68 de ani, din Pitești, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, a informat biroul de presă al Poliţiei Argeş.

sursa: argesulonline.ro

Citeşte şi
Spune-ți părerea!

*:

*:

*:

grinLOLcheesesmilewink
smirkrolleyesconfusedsurprisedbig surprise
tongue laughtongue rolleyetongue winkraspberryblank stare
long faceohhgrrrgulpoh oh
downerred facesickshut eyehmmm
madangryzipperkissshock
cool smilecool smirkcool grincool hmmcool mad
cool cheesevampiresnakeexcaimquestion
* caractere rămase

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam aceste mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.